PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Blue

Oplev igen igen en fortryllende forvandling med PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick i blå! Denne farveskiftende læbestift er ikke bare makeup – det er ren magi på dine læber. Gør din makeup unik med en læbestift, der reagerer på din egen skønhed.

Foto: Trontveit

PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick skifter farve fra blå til en smuk nude-pink farve ved hjælp af dine læbers pH-værdi og temperatur.

Denne innovative formel er skabt med omtanke for din skønhed, og fungerer i harmoni med dine naturlige nuancer. Den farveskiftende teknologi giver et levende og personligt touch til dit look. Oplev hvordan farven udvikler sig, og tilpasser sig dine læbers unikke karakter.

PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick er ikke kun en makeup essential, det er et statement om individualitet og selvudfoldelse. Skab din egen stil og lad dine læber tale deres eget sprog med PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick – fordi skønhed er personlig, og forandring er smukt!

Sådan bruger du PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick: Påfør læbestiften på læberne og vent et par minutter. Dup herefter dine læber af for at afsløre din personlige farve. Gentag for en mere intens farve.

Det er stadig muligt at få fingrene i vores PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick i gul og grøn, hvis man er mere til de farver. PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Yellow skifter fra gul til en peach-pink. PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Green skifter farve fra grøn til en varm pink.

Foto: Trontveit

Mere fra...

27.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE Big Hair ATTITUDE

26.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE Curl Shaper ATTITUDE

25.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE Skin ATTITUDE Miracle Lipstick Blue

10.06.2024Trontveit

Sponseret

PURE High Volume ATTITUDE

04.06.2024Trontveit

Sponseret

Black Unique After Perm Treatment

30.05.2024Trontveit

Sponseret

Tyføn Mini

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023