Nye farver fra COLOR.ME By KEVIN MURPHY sigter mod et levende naturligt look - hele dagen, hver dag

Inspireret af "Quiet Luxury" trenden og med inspiration fra modeverdenens playbook inden for stil og æstetik, har KEVIN.MURPHY lanceret en linjeforlængelse til sin COLOR.ME kollektion med fokus på glatte, naturlige looks.

Foto: Icon Hairspa

Med udgangspunkt i den afslappede, ubesværede og vedligeholdelsesvenlige stil, som modeindustrien har fremmet i de seneste sæsoner, og med en længsel efter underspillet luksus, retter de nye nuancer sig mod kunder, der udveksler højvedligeholdelses-looks og vælger indgroede, naturlige og elegante afslutninger. 

Designet til at revolutionere opfattelsen af naturlig skønhed, låser de seks nuancer op for den perfekte naturlige æstetik ved at afbalancere varme og transformere farvepaletten. 

Farverne, som består af to MATTE nuancer - ideelle til mørkhårede kunder, der ønsker et køligere look eller vender tilbage til en naturlig brun eller mørk blondine, to ASH.VIOLET nuancer - designet til kunder med mellem til lys hår, der ønsker at opnå og opretholde en tidløs, elegant, naturlig blondine i længere tid, og to VIOLET nuancer - lavet til kunder med lyst hår, der ønsker at opnå kølig, naturlig blondine - tillader den perfekte reflekssammensætning for at neutralisere uundgåelige hårbrasser og opnå fængslende, minimalistiske naturals i alle dybder.

”Med disse nye ammoniakfri, højtydende nuancer beviser vi, at rige, naturlige, klassiske farver ikke behøver at mangle interesse. De bliver hurtigt salon-essentials ved at levere strålende, rene, tidløse brunetter og blondiner, der omfavner elegant minimalisme for dine kunder.” - Kevin Murphy.

De seks nye COLOR.ME EFFORTLESS NATURAL SHADES vil være tilgængelige i KEVIN.MURPHY-saloner globalt fra maj 2024 som en del af de professionelle tjenester, der tilbydes af frisører, og kan kombineres med andre bindings-, styrkende og fugtgivende behandlinger. Alle nuancer er også ammoniak- og PPD-fri samt udviklet med naturligt afledte ingredienser som honning, granatæble, sheasmør, hyben, kokosolie og aloe vera til hårets sundhed og pleje.

Foto: Icon Hairspa

Mere fra...

24.05.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Nye farver fra COLOR.ME By KEVIN MURPHY sigter mod et levende naturligt look - hele dagen, hver dag

01.03.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Living Proof – No frizz Smooth styling Serum 45ml

23.02.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Living Proof - No Frizz Smooth styling spray 200ml

19.01.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Nye Showpony Skinweft

18.01.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

DAMAGE SHIELD protective conditioner

19.12.2023ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Mere end bare en almindelig webshop Iconic Shop er faglighed, kvalitet og ekspertise leveret af ICON Hairspa.

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023