Når naturen inspirere til skønhed & der er fokus på bæredygtighed & velvære & en bred vifte af helt unikke produkter fra milano.

Med specifikke linjer dedikeret til at forbedre velvære og skønhed i hovedbund, hår, krop og miljøet.

Foto: Upgradehair

En naturlig kilde af ingredienser i næste generations teknologi, stræber for bæredygtig velvære med et indhold af 94% naturlige ingredienser.


Velvære og skønhed: simply zen er dedikeret til en verden af hårpleje med en naturlig tilgang. Innovative formler med naturlige ingredienser & aromaterapi princippet, og helt nye teknologier. Respekten for naturen kan også findes i produktionen, gennem vedvarende energi og/i brugen af genanvendelige flasker og pakker, der fører os mod mere bæredygtighed og velvære.

Naturlige ingredienser: 

Simply zen består af naturlige ingredienser, som for eksempel ler fra det døde hav, aloe vera, oliven, jojoba olie, sheasmør, honning, micro tang, mineraler, vitaminer og proteiner. Simply zen bidrager til og genopbygger hårets indre og ydre balance, plejer hovedbunden, samt giver en naturlig glans og blødhed. Alle produkterne er hver for sig helt unikke, og med en specifik virkning som sikre det bedste resultat. Simply zen gør brug af det velkendte aromaterapi princip, som pirre alle dine sanser, og giver dig en dejlig oplevelse hver gang du bruger dem.

Aktive ingredienser: 

Hyaluronsyre, aloe-vera, kamille, rosmarin, mynte, kanel, ginko-biloba, kamfer, menthol, hestekastanie plus mange flere naturlige og aktive ingredienser.

Hår- og hovedbundsudfordringer:

Der findes mange grunde til, at vi døjer med forskellige hår- og hovedbundsproblemer. Nogle gange kan man ikke helt sige, hvorfra problemerne stammer, men fælles for os alle er, at vi jagter løsningerne her-til. Simply zen har vist sig at have en positiv effekt på udfordringer, som: tør og særlig sensitiv hårbund, psoriasis, skæl, hårtab, fedtet hår & hovedbund .

Miljøet i fokus: 

Alle simply zens produkter er miljøvenlige og fyldt med plejende planteekstrakter, essentielle olier, samt specifikke og aktive botaniske ingredienser, der alle arbejder for sundt hår og problemfri hoved-bund. Produkterne er alle pakket i genbrugsmaterialer.

Aromaterapi: 

De essentielle olier i simply zen produkterne, bidrager til sanselige oplevelser og større velbefindende. Aromaterapi er kendt for, at have en positiv indvirkning på dit humør, samt dit fysiske og psykiske vel-være. Her igennem kan du opnå balance og indre ro, der kan få dig til at se og tænke mere klart, hvilket igen kan have positiv indflydelse på dine beslutninger og handlinger. Eksempelvis: rosmarin, pebermynte og basilikum øger koncentrationen. Jasmin og lavendel dæmper angst, stress og virker beroligende. Patchouli giver styrke og jordforbindelse. Rose, eukalyptus og geranium virker harmoniserende, opløftende og forfriskende. Kamille virker beroligende og søvndyssende. Citrusfrugter giver energi, forfrisker og øger humøret. Cedertræ og fyrrenåle giver styrke og beroliger.

Simply zen :

Simply zen er et virkelig populært brand, fordi produkterne henvender sig til personer, der af forskellige årsager kæmper med hår- og hovedbundsudfordringer. Simply zen er specialudviklet til at varetage dis-se udfordringer. 

Mere fra...

25.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion leave-in & Curl passion primer

19.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion perfectionist & Curl passion shaper

11.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion enhancing fluid

04.04.2024Upgrade Hair

Sponseret

Curl passion mask

19.03.2024Upgrade Hair

Sponseret

Nyhed: Max Pro trådløst glattejern

21.02.2024Upgrade Hair

Sponseret

Milk Shake Tonings spray

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023