My.Organics udstiller i Otaku Store på Aarhus Ø

I samarbejde med Otaku Store på Aarhus Ø, udstiller Frisørland i øjeblikket deres bæredygtige produkter fra My.Organics. Derved har alle mulighed for at komme forbi butikken og se, dufte, og stifte bekendtskab med produkterne.

Foto: Frisørland

Otaku Store er en livsstilsforretning, et helt nyt butiksfællesskab og nytænkende shoppingspace, hvor mennesker samles omkring design, kunst, mad og detailhandel. Og i dette skønne miljø, præsenterer kvalitetsmærket My.Organics sig enormt flot.

Foto: Frisørland

Produkterne fra My.Organics er 100% organisk certificeret, og indeholder høje koncentrationer af rene æteriske olier, og ekstrakt fra planter og blomster. Ved brug af traditionelle høstteknikker, opnås et produkt, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser.
Brandet tror på en bæredygtig produktionskæde, der starter med landmanden og slutter med forbrugeren - en udvikling med ansvarlige og bæredygtige forretningsmetoder.

Foto: Frisørland

”Vi forsøger at tænke anderledes i vores kreative og kunstneriske branche, og vil derfor gerne promovere My.Organics brandet på en ny måde. Vi tror på, at My.Organics er indbegrebet af fremtidens salon. Æteriske olier, urter og salte, diagnosekamera til fokus på hovedbundsproblemer, samt respekt for miljø og bæredygtighed. Det er muligt at tilbyde wellnessbehandlinger og produkter til hår og hud, som ikke tilbydes andre steder” udtaler Jane Bech, brandmanager på My.Organics.

Foto: Frisørland

Har du tid og mulighed, så kig forbi Otaku Store på Aarhus Ø, hvor My.Organics produkterne er udstillet t.o.m marts. Der er ligeledes en café i forbindelse med butikken, så der er mulighed for at supplere shoppingen med en god kop kaffe, og de søde piger i butikken kan ligeledes vejlede i produkterne.

Og har du ambitioner om at være frontløber i modebranchen, samtidig med du driver en sund forretning med loyale kunder, der kommer til DIG, fordi DU tilbyder unikke behandlinger? Så tag fat i Jane, som gerne inviterer til en inspirationsaften.
Kontakt Jane på tlf: 22 61 73 58.

Foto: Frisørland

Foto: Frisørland

Foto: Frisørland

Mere fra...

10.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Lille vidunder med stor effekt

10.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Årets julefest med stort hårshow, klasse underholdning og fantastisk live musik

03.06.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Ubetinget kærlighed i taske

27.05.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Ultimativ komfort med Marina Relax vaskestol

20.05.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Mandesager fra Graham Hill

13.05.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

colour booster that makes your hair smile

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023