Kerasilk strengthening bond builder

For hair that is renewed, reinforced and resilient

Foto: KAO

KERASILK var først til at anvende silke i hårplejeog genopbygning i over fyrre år og er stadig en mester i innovation samt en stylists bedst bevarede hemmelighed siden debuten i 1984. Med enhver unik behandling og rejse mod forvandling gør KERASILK håret smukt og tager det fra kedeligt, livløst og beskadiget til et sundt udseende, stærkt og uimodståeligt silkeblødt hår.

KERASILK Strengthening Bond Builder er ingen undtagelse og giver de stærke,smukke resultater, du forventer, og et hår, der føles ubrydeligt, elastisk og fuld af spændstighed. Denne dybdevirkende, højtydende behandling er tilsat Biomimetic Silk & Bondamide; den 100% veganske formel opbygger nye bindinger for at genopbygge og styrke selv meget beskadiget hår helt ned til cortex og giver stærkt,sundt udseende hår og forhindrer op til 98%, at håret knækker. Forvent naturlig glans og øget glathed.

Mød den højpotente ingrediens: Bondamide

Bondamide trænger dybt ned i cortex ogopbygger nye hydrogen- og ionbindinger i og på tværs af hårstrukturen og genskaber styrken i hårfibrene.

MedKERASILK Strengthening Bond Builder er håret:

  1. RENEWED. Det er kliniskbevist, at formlenreducerer og forebygger knækket hår betydeligt (klinisk testet i sammenligning med hår behandlet med en standardshampoo).
  2. REINFORCED. KERASILK Strengthening Bond Builder styrker hårets struktur indefra og giver op til 20 gange stærkere hår.
  3. RESILIENT. Det er bevist, at den forbedrer elasticiteten i hvert hårstrå betydeligt, elastisk hår bliver mere glat (klinisktestet i sammenligning med ubehandlet hår).

Foto: KAO

Kerasilk Silk+ Technology

Alle KERASILK formler indeholder KERASILK  Silk+  Technology. Den kombinerer KERASILKs eksklusive Biomimetic Silk og omhyggeligt udvalgte højpotente ingrediensforstærkere for at skabe hår, der er lige så stærkt, som det er smukt.

Med et dedikeret udvalg af produkter, der er tilpasset alle hårudfordringer, i tillæg til salonbehandlinger, kan KERASILK levere en rigdom af viden og baggrund for viden. Denne ekspertise, som forenes med det sidste inden for bioteknologisk udvikling,  giver  sammen med KERASILK langvarig hårtransformation. Believe in what your hair can be, with KERASILK.

KERASILK

I dag fortsætter KERASILK med at bygge videre på sine traditioner om at kunne opfylde moderne prioriteter og behov. KERASILK forfølger altid mere bæredygtige og bedre alternativer til traditionelle ingredienser, emballage og produktionsteknikker. Alle KERASILK produkter er:

  • 100% veganske
  • Certificeret klimaneutrale
  • Fri for parabener, mikroplast og UV filtre
  • Alle KERASILK Essentials er silikonefri
  • Alle shampooerer sulfatfri

Til hår så stærkt som silke og styles, som giver mange muligheder;

Believe in what your hair can be with KERASILK.

Mere fra...

21.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Color Atelier Stavanger x Marianne Jensen

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

03.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

30.05.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Vind en drømmerejse til Maldiverne

23.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

BLONDE YOUR WAY

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023