Introduktion af 'Colors Of The Season' 3: Creative Energy

Goldwell annoncerer lanceringen af sin tredje COLORS OF THE SEASON i 2024, CREATIVE ENERGY, med highlight nuancerne VIVID AZURE og FIG. Den levende og rige farvepalet personificerer essensen af CREATIVE ENERGY, der afspejler kreativitetens eskapisme og den glødende trang til individualitet. I dagens verden, hvor ønsket om individualitet er mere fremtrædende end nogensinde, søger folk unikke og legesyge designs for at udtrykke deres identitet og udvide deres kreative horisonter.

Foto: KAO

Inspirationen bag VIVID AZURE og FIG kommer fra fejringen af det individuelle udtryk, hvor man udnytter styrken i innovativ og kunstnerisk udforskning gennem personlig stil. Farvekombinationen afspejler en nyfunden tillid til evnen til at være dristigere og udtrykke kreativ energi gennem skønhed, et stærkt medium til at fremvise ens identitet for verdenen. 

"CREATIVE ENERGY inkorporerer den digitale virkelighed og metaverdenen i den virkelige verden," siger Jane Boddy, Global Color Expert. "Online designer vi avatarer til at repræsentere den personlige virkelighed, og digital mode fortsætter med at trives; nu ser vi en bro mellem de to, da den digitale verden accelererer og bliver inkorporeret i vores hverdag med udviklingen af AI og virtuelle rum." 

Leg og glæde er grundlæggende for vores velbefindende, når vi søger kreative oplevelser, udfoldelsesmuligheder og æstetik for at berige vores liv. Det er en fejring af det personlige udtryk, der udnytter styrken i innovativ og kunstnerisk udforskning gennem personlig stil. 

Farve uden grænser: Med Elumens progressive palet  

CREATIVE ENERGY inkluderer på smuk vis Goldwells Elumen formler, en progressiv palet med strålende glans, nye hårfarvedimensioner og uendelig alsidighed. En verden, hvor farven ikke kender nogen grænser - en verden af betagende og ubegrænsede farvemuligheder og enestående, holdbare resultater.  

VIVID AZURE formel: ELUMEN 

5 ml GB@9 

5 ml Tq@All 

På lysnet til lyst hår 

Foto: KAO

FIG formel: ELUMEN 

10 NN8 

1 ml YYAll 

På lysnet til gråt hår 

Foto: KAO

Mere fra...

17.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Fri fragt hele sommeren på KAOs salon webshop!

01.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion af 'Colors Of The Season' 3: Creative Energy

21.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Color Atelier Stavanger x Marianne Jensen

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

03.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

30.05.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Vind en drømmerejse til Maldiverne

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023