Inspireret af den franske riviera

50 kunder var samlet på toldboden i København til sydfransk rivierastemning, da Hair Couture Danmark forleden holdt inspirations reception og præsenterede årets SS23 kollektion fra Balmain Hair Couture.

Foto: Hair Couture Danmark

01.05.2023

Pia Finne, hair.dk

Den franske riviera var inspirationskilden, da Hair Couture Danmark forleden præsenterede Årets SS23 kollektion fra Balmain Hair Couture. Det gælder stylingen og det gælder de nye accessories med unikke detaljer – såsom de ikoniske Beton striber, cognacfarven på napa-læder hårsmykkerne og det 18K forgyldte B emblem.

Godt 50 kunder var mødt op for at nyde champagne, middelhavsinspireret mad og ikke mindst se den nye Balmain-kollektion, der på flotteste vis spiller sammen med den tøjkollektion, som Balmains designer Olivier Rousteing har skabt til sæsonen.

”Riviera kollektionen til foråret og sommeren er moderne og klassisk”, forklarer brand manager Cecilie Sejersen. ”Det er tidløs, og farverne er nude og afdæmpede, som det også ses i tøjmoden i denne sæson”.

Og Cecilie slår fast, at det er en kollektion, der kan bruges af alle aldersgrupper, og hun kalder den ”affordable luxury”.

”Kollektionen kan give luksus til alle, for både hårprodukterne og Balmain-accessories; hårpynt og bl.a. limited edition kosmetiktasker, der sælges hos frisørerne, er til at komme i nærheden af prismæssigt i forhold til, hvad Balmain ellers koster”, lyder det fra Cecilie, der fortæller, at andre af de store modehuse sælger hårbøjler til 11.000 kr., mens Balmains kan fås for omkring 1000 kr.

Hun fortæller, at Balmain ofte står som luksusproduktet i salonerne, og at der er gjort en del ud af emballagen, der også klart signalerer både luksus og fashion. 

Foto: Hair Couture Danmark

Dejligt at møde kunderne

Hair Couture Danmark er distributør i Danmark for Balmain Hair, og Cecilie fortæller, at der nu står et helt nyt team bag. ”Derfor benyttede vi naturligvis også lejligheden til at møde kunderne og få en snak med dem”.

Færøske Ann viste Ann Leivsgard, der er International Educator for Balmain Hair Couture, og som har arbejdet backstage for Balmain på de store internationale shows i blandt andet Paris, Qatar og Dubai, stod sammen med Hair Couture Danmarks educator Mariah Ahle for stylingen af de fem modeller.

”Det var vigtigt at vise frisøren, at man kan være kreativ med hårsmykker, og at vi som frisører indimellem skal tænke ud ad boksen i forhold til at inkorporere accessories i håret”, lyder det.

Alle modeller er farvet med Coulerus Couture, der er Balmains farveserie, og der var naturligvis brugt Balmain hair Care, styling, farver, accessories, hårparfume og tools.

”Næste gang Balmain præsenterer en ny kollektion bliver til efteråret og vinteren 2023-24”, fastslår Cecilie, der slutter af med at fortælle, at deltagerne på den magiske Balmain-aften var begejstrede, og at der var masser af ros til Hair Couture Danmark.

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Foto: Hair Couture Danmark

Relateret indhold

22.05.2024hair.dk

Nye værktøjer gør ESG-rapportering til en vækstmotor

21.05.2024hair.dk

80'er reboot: Permanentet vender tilbage tilbagevenden

16.05.2024Pact Nordic A/S

Sponseret

epres er et Award vindende BOND BUILDER produkt

16.05.2024IdHAIR Company A/S

Sponseret

Styrkende & glansgivende plejeserie

14.05.2024hair.dk

En fængslende Illuminight

13.05.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

colour booster that makes your hair smile

09.05.2024hair.dk

Jeg inspireres af diversiteten

07.05.2024hair.dk

Skønne permanentede krøller

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023