Hår, humor og hygge på højt plan

Det var 70 forventningsfulde frisører, der satte sig i Frisørland-bussen den første fredag i oktober, for at sætte kursen mod Hamborg, og en forlænget weekend i hårets, humorens og hyggens tegn.

Foto: Frisørland

Og frisørerne fik hvad de kom efter. Humoristen og foredragsholderen Rune Green kiggede forbi, og fortalte levende og dragende om humor og arbejdsglæde - to ting der ofte hænger sammen. Der blev grinet højt af Runes skønne anekdoter, og alle fik bestemt noget med hjem at reflektere over. 

Et sprudlende, inspirerende og relevant bekendtskab. Frisørerne lod sig lørdag aften imponere af et forrygende hårshow i trendy omgivelser og over lækker middag og cocktails, og fik en lille teaser til søndagens look & learn sessions. 

Og søndagen var spækket med dedikeret barberwork leveret af englænderen Eric Way Lovemore, der blev vist forskellige skønne krøller af Kikki Kierderle, Stephanie Bruusgaard og Daniel Nattermüller fra GLYNT viste nye farveteknikker og Frisørlands egen teknikker Peter Holt inspirerede med smukke klipninger. 

Et par skønne dage hvor kontoen blev tanket op på nye input fra vores spændende branche, krydret med oplevelser og samvær i Hamborg.

Foto: Frisørland

Foto: Frisørland

Mere fra...

22.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Klar til sol & sommer?

08.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Hovedbund i balance

01.04.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Muud sørger for premium værktøjsopbevaring

25.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Enkelt og smukt look i salonen

25.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

Man skal udvikle salonen og følge med tiden

18.03.2024FRISØRLAND.DK

Sponseret

evo - A bag of glory

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023