Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

Goldwell, en af de førende brands inden for banebrydende hårfarveinnovation, er begejstret for at kunne fejre 50-års jubilæum for sit ikoniske farvesystem til saloner, Topchic. Denne milepæl markerer et halvt århundredes levering af et brugervenligt, pålideligt kvalitets-farvesortiment til professionelle frisører og deres kunder over hele verden.

Foto: KAO

Fra start af har Topchic været synonymt med høj performance og langtidsholdbar hårfarve. Med sine innovative og brugervenlige formler er Topchic blevet det foretrukne valg for stylister, der søger intens farve, fremragende ensartethed, ultimativ holdbarhed og overlegen dækning ved hver påføring.

Gennem hele sin bemærkelsesværdige rejse har Topchic etableret en arv baseret på ekspertise og ydeevne. Topchic er et pålideligt værktøj for professionelle og gør det muligt for stylister at slippe deres kreativitet løs og opnå fantastiske farvetransformationer, der er unikke for hver enkelt kundes behov. Brandets 50-års jubilæum er en mulighed for at hylde de utallige passionerede stylister, der har taget Topchic til sig gennem årene og gjort det til en integreret del af deres professionelle værktøjskasse.

Topchics succes kan tilskrives dens altid høje performance og de løbende forbedringer, som har bragt Goldwells farvetilbud op på et uovertruffent niveau. I årenes løb har Goldwell konsekvent forfinet og udvidet Topchic-sortimentet og introduceret nye nuancer, formulaer og teknologier for at sikre, at stylister har adgang til nogle af de mest avancerede værktøjer til at skabe fantastiske hårfarvetransformationer. Goldwell lader sig fortsat inspirere af hver enkelt frisørs passion og stræber efter fortsat at levere den bedste farve i klassen, som man altid kan stole på.

Mere fra...

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

03.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

30.05.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Vind en drømmerejse til Maldiverne

23.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

BLONDE YOUR WAY

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023