Goldwell revolutionerer styling med relanceringen af StyleSign serien

Styles IGN – hvor kreativitet møder bæredygtighed

Foto: KAO

Relanceringen af den ikoniske StyleSign serie består af 27 unikke produkter, der tager udgangspunkt i frisørens kreativitet og samtidig ønsket om at tænke bæredygtigt.

Serien inkluderer elskede klassikere og introducerer fem fantastiske nye produkter, alt sammen designet for at give dig som stylist muligheden for at skabe langvarige og imponerende frisurer. Sortiment er alsidigt og kompakt, skabt med det formål at gøre stylingen enkel og inspirerende.

Velkommen til den nye æra af styling med den nye StyleSign serie – hvor din kreativitet møder bæredygtighed. Lad os sammen skabe magi på salonen!

Foto: KAO

Foto: KAO

"Jeg er begejstret for helhjertet at støtte den flotte relancering af Goldwells StyleSign serien," siger Angelo Seminara, Goldwells globale ambassadør. "Denne serie er et sandt vidnesbyrd om brandets dedikation til innovation og ekspertise. Det mangfoldige udvalg af produkter i StyleSign serien giver stylister en række værktøjer til at udforske deres kreativitet og skabe looks, der holder meget længe."

Det kompakte sortiment imødekommer specifikke styling behov og sikrer, at enhver stylist har værktøjet til øjeblikkeligt og ubesværet at bringe deres kreative vision til live. Fra texturizers og volumizers til finishers og shine enhancers tilbyder StyleSign en komplet serie til at opnå enestående resultater. Fra groft til fint hår, glat til bølget looks og skinnende til mat finish, alle stilarter er mulige med disse nyligt opgraderede veganske* og farvesikre formler.

Foto: KAO

Foto: KAO

Foto: KAO

Marina Bamboo

Den nyligt opdaterede StyleSign serie indeholder teknologi fra Marine Bamboo. 
Denne ingrediens er kendt for sin ekstraordinære fleksibilitet, strukturelle styrke og modstandsdygtighed over for UV lys, der hjælper den med at trives i barske undervands-miljøer. StyleSign udnytter Marine Bamboo's unikke egenskaber i kombination med produktspecifikke stylingaktiver for at garantere holdbare styles, der er lige så stærke eller fleksible, som ethvert look kræver. Både professionelle og forbrugere kan stole på, at denne nye teknologi beskytter mod oxidering, styling og miljømæssige stressfaktorer som fugt eller UV-lys.

Bæredygtighed & Design

Foto: KAO

Med den nye StyleSign serie tager Goldwell yderligere et skridt i indsatsen for bæredygtighed og anerkender vigtigheden af miljøbevidsthed. Den nye emballage er omhyggeligt redesignet og reducerer affald og miljøpåvirkning, samtidig med at den bevarer funktionalitet og æstetisk appel. Ved at prioritere bæredygtighed demonstrerer Goldwell sin dedikation til at skabe en lysere fremtid for skønhedsbranchen i tre enkle trin: 

  • Reducer: Skift til lette aluminiumsdåser og mindre låg har reduceret brandets aluminiums- og plastaffald. Plastbesparelser pr. år: mindre låg >8 t, nye tuber >14 t.
  • Genbrug: Vores beholdere genbruger op til 98% genanvendt plast i stedet for ny plast** 
  • Genanvendelse: Det nye hvide design ser ikke kun godt ud; det er også med til at understøtte en cirkulær økonomi.

StyleSign serien vil være tilgængelig i autoriserede Goldwell saloner fra marts 2024.

*Ingen ingredienser af animalsk oprindelse.

**undtagen Lightweight Fluid, Smoothing Serum Spray og Bundling Gel

For mere information om serien eller for at finde en salon nær dig, besøg venligst www.goldwell.com.

Mere fra...

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

22.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell revolutionerer styling med relanceringen af StyleSign serien

15.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Consciousstyle seaweed beach style creme, limited edition

17.01.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Kerasilk strengthening bond builder

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023