Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

Goldwell, et førende salonprofessionelt hårfarve brand, der er kendt for sin innovation og kreativitet, har endnu en gang indgået et samarbejde med globale trendbureauer og farveeksperter for at introducere Årets Farve for 2024: MIDNIGHT BERRY.

Foto: KAO

Denne nuance af stærkt mættet lilla og den dybeste blå udstråler dybde og kompleksitet og omfatter ubesværet to af de mest friske nuancer for det kommende år.

Goldwells Color of the Year initiativ er designet til at inspirere både stylister og kunder, skubbe grænserne for hårmode og sætte trends, der former branchen. Med MIDNIGHT BERRY viser Goldwell endnu en gang sin ekspertise i at skabe farver, der forvandler håret til et kunstværk.

"Med inspiration fra naturens fortryllende juvelfarver indfanger MIDNIGHT BERRY essensen af elegance, tiltrækningskraft og et voksende ønske om glamour," siger Jane Boddy, Global Color Expert. "Dens dybe, flerdimensionelle nuance består af en indre kerne af mørke og en rebelsk ånd, der fremkalder en følelse af mystik og raffinement."

Tilføjelsen af blå undertoner og antydninger af ultraviolet giver MIDNIGHT BERRY en ny dimension, der sætter fokus på den anden store farvehistorie i 2024: tonede sorte farver. MIDNIGHT BERRY er inspireret af midnatshimlens mystik og giver en følelse af fortryllelse og mystik, der betager og inspirerer. 

"MIDNIGHT BERRY er en nuance, der personificerer den moderne kvindes ånd - selvsikker, dristig og unik," siger Angelo Seminara, Goldwells globale ambassadør. "Hårfarve bør være en afspejling af ens individualitet, og MIDNIGHT BERRY giver uendelige muligheder for selvudfoldelse. Det er en nuance, der virkelig skiller sig ud i mængden."

MIDNIGHT BERRY opskrift med Goldwell Elumen:

40ml Elumen Gy@6

5ml Elumen VV@all

1ml Elumen Bl@all

Om Goldwell

Goldwell er et salonkvalitets brand fra Kao Salon Division. De professionelle hårprodukter er bestemt til at bringe frisørers og deres kunders ønsker ud i livet. Siden 1948 har Goldwell været kendt for sine banebrydende innovationer i salonindustrien med velkendte sub-brands som for eksempel: de førende professionelle hårfarveprodukter Topchic, Colorance og Elumen; de effektive pleje- og stylingprodukter Kerasilk, Dualsenses og StyleSign samt teknologibaserede permanent- og strukturprodukter. Goldwells komplette portefølje, avanceret uddannelsestilbud og store ekspertise er altsammen med til at skabe et full-service brand, der opfylder alle frisørers og kunders ønsker. 

Besøg Goldwells webside for opdateret information: www.goldwell.com

Om Kao Salon Division

Kao Salon Division er en del af Kao Corporations hudpleje- og hårplejeforretning, der tilbyder professionelle produkter og behandlinger til stylister over hele verden. Kao Salon Division er førende inden for hårpleje og er hjemsted for mærkerne Goldwell, KERASILK, KMS, Oribe og Varis. Missionen for Kao Salon Division er at gøre livet smukt for saloner, stylister og deres kunder gennem partnerskab, engagement i bæredygtig praksis, vækst i salonforretningen og en portefølje af avancerede behandlinger, innovative produkter og inspirerende uddannelse. Kao Corporation skaber produkter med høj merværdi, der beriger livet for forbrugere over hele verden. Med den årlige Global Creative Awards, en unik chance for hundredvis af stylister til at vise deres fulde kreativitet live uden nogen begrænsninger, oversætter Kao Salon Division de nyeste trends inden for hår og mode for at inspirere stylister over hele verden.

Besøg Kao Salon Divisions og Kao Groups hjemmesider for mere information: www.kaosalondivision.comwww.kao.com

Mere fra...

23.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

BLONDE YOUR WAY

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

22.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell revolutionerer styling med relanceringen af StyleSign serien

15.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Consciousstyle seaweed beach style creme, limited edition

17.01.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Kerasilk strengthening bond builder

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023