En revolutionerende æra af frisørkunst!

Vi er stolte af at præsentere Hairbag kampagnen, skabt i tæt samarbejde med vores partner Thomas Hoffmann.

Foto: Park Concept

Vi er stolte af at præsentere Hairbag kampagnen, skabt i tæt samarbejde med vores partner Thomas Hoffmann. Som er medejer af det mest succesfulde marketingbureau, &Co, har Thomas og hans team gentagne gange vundet prisen som verdens mest kreative bureau år efter år!

Med denne nye kampagne bringer vi en banebrydende æstetik og innovation ind i alle PARK saloner, hvilket vil være synligt for alle vores kunder og frisører. Vi ønsker at skabe en uforglemmelig oplevelse, der vil forvandle dit besøg hos os til en rejse ind i frisørkunstens forunderlige verden.

Thomas Hoffmann er selve symbolet på visionær tænkning og kreativitet inden for marketingverdenen. Hans ekspertise og enestående evne til at forstå tidens trends og forbrugerbehov har gjort ham til en sand pioner. Med hans unikke indsigter og innovative tilgang har han skabt utallige bemærkelsesværdige kampagner, der har ændret spillets regler og sat nye standarder for branchen.

Vi er begejstrede for at have Thomas Hoffmann som vores samarbejdspartner, da hans ekspertise og kreativitet vil bringe Hairbag kampagnen til nye højder ligesom tidligere PARK kampagner har gjort, og vundet diverse kreative priser. Sammen stræber vi efter at skabe en æstetisk rejse, der udtrykker individualitet og selvtillid gennem hårkunst og unikke frisurer. 

Velkommen til Hairbag kampagnen, hvor innovation og kreativitet mødes for at skabe en uforglemmelig oplevelse i vores saloner. Lad os tage din stil til det næste niveau og fejre skønheden i dit hår sammen med vores fantastiske team af frisører og Thomas Hoffmanns inspirerende vision.

Mere fra...

28.06.2023PARK Styling

Sponseret

PARK Styling returpant system - vores bidrag til miljøet!

22.06.2023PARK Styling

Sponseret

En revolutionerende æra af frisørkunst!

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023