DAMAGE SHIELD protective conditioner

Hårets første forsvar mod hverdags slid og styling

Foto: Icon Hairspa

HVAD ER DET? 

En nærende, beskyttende balsam, der hjælper med at skærme håret mod daglig skade, så håret kommer til at fremstå glansfuldt, smidigt og velplejet. DAMAGE SHIELD protective conditioner er en vægtløs conditioner som blødgør håret og som gør det nemt at frisere håret efter vask. Mikrodosering af K18PEPTIDETM hjælper naturligvis med at vedligeholde den genopbygning, som K18 MASK har genoprettet inde i håret. 

HVAD DET GØR 

Det er klinisk bevist, at denne conditioner beskytter mod skader fra UV-stråler, mekanisk styling og miljøpåvirkninger i op til 3 dage*. 

  • Beskytter mod skader: Denne conditioner beskytter mod skader forårsaget af UV-stråler, miljøpåvirkninger og daglig mekanisk styling i op til 3 dage. 
  • Opretholder hårets sundhed: Styrker hårets ydre lipidbarrierer som gør håret mere modstandsdygtigt overfor skader. Mikro- dosering af K18PEPTIDETM sørger for at styrke håret ved vask. 
  • Forbedrer hårets naturlige glans: pH-optimeret formel sørger for, at skællaget ikke løfter sig under vask og hjælper med at holde hårets overflade glat og maksimere glansen. 
  • Blødgør, udglatter og ud-filtrer: uden film-dannende silikoner eller voks, der ofte laminerer, fedter og tynger håret. 

*Resultat i forbindelse med videnskabelige test af hår, som blev udsat for simuleret UV-stråling i tre-dage, sammenlignet med hår, der ikke er behandlet med K18 DAMAGE SHIELD beskyttende balsam. 1Resultat i forbindelse med videnskabelige test af hår i forhold til ophobning af forurening på testhår, som blev udsat for en simuleret eksponering for forurening, sammenlignet med hår, der ikke er behandlet med K18 DAMAGE SHIELD beskyttende balsam. 

AKTIVE INGREDIENSER 

• Biotech-produceret polysaccharid fungerer som en biomimetisk skjold, der beskytter håret mod forurening og miljøpåvirkninger. 

• Styrkende ceramidblanding forsegler, udglatter og beskytter hårets skællag mod yderligere skader. 

• K18PEPTIDETM genopretter det proteintab, som forekommer ved hårvask. 

Foto: Icon Hairspa

Mere fra...

24.05.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Nye farver fra COLOR.ME By KEVIN MURPHY sigter mod et levende naturligt look - hele dagen, hver dag

01.03.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Living Proof – No frizz Smooth styling Serum 45ml

23.02.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Living Proof - No Frizz Smooth styling spray 200ml

19.01.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Nye Showpony Skinweft

18.01.2024ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

DAMAGE SHIELD protective conditioner

19.12.2023ICON HAIRSPA A/S

Sponseret

Mere end bare en almindelig webshop Iconic Shop er faglighed, kvalitet og ekspertise leveret af ICON Hairspa.

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023