Color Atelier Stavanger x Marianne Jensen

Stemningen var intet mindre end magisk på det historiske Hotel Victoria i centrum af Stavanger, da 115 frisører var samlet til Color Atelier inspirationsaften med KAO Nordic Artist Marianne Jensen. Marianne er en af de mest succesrige stylister fra den danske og internationale modeindustri med mere end 30 år i mode- og skønhedsbranchen.

Foto: KAO

På en frisk forårsaften i slutningen af maj mødte de spændte frisører op til en lækker middag i godt selskab med kollegaer fra branchen efterfulgt af et uforglemmeligt inspirationsshow, hvor Nordic Artist Marianne Jensen og KAO Educator Mats Heitmann indtog scenen for at dele inspiration til at skabe de flotteste frisurer, alt imens frisørerne kunne læne sig tilbage og lade sig inspirere. 

Modellernes hår var inden showet blevet farvet med Elumen, Colorance og Gloss Tones, så frisørerne kunne opleve de flotte nuancer og den glansfulde finish på tæt hold. På scenen fik modellerne stylet håret med de lækre produkter fra Goldwell StyleSign og Kerasilk. Gæsterne blev mødt af en lækker goodiebag på deres plads, så de efterfølgende selv kunne prøve kræfter med nogle af de produkter, de oplevede i brug på scenen.

Til at skabe de flotte looks i Stavanger fik Marianne Jensen og Mats Heitmann hjælp backstage fra KAO-freelancerne; Inger Helen Torgersen, Tina Hagen Haugen, Trine Pettersen og Merete Holmesland.

Til showene i Danmark er det KAO Educator Maria Lilhauge, der er med. Til showene i Finland er det KAO Educator Tommi Ruskomäki og Päivi Palviainen. Til showene i Sverige er det KAO Educator Lizette Bäckman, Rebecca Wallin og Olivia Trellid.

Marianne Jensen x KAO inspirationsaftener har også fundet sted i København, Holbæk, Horsens, Viborg, Helsinki, Oslo, Malmø, Göteborg og Stockholm.

Den næstkommende inspirationsaften med Marianne Jensen finder sted i Århus d. 18/9.

Foto: KAO

Foto: KAO

Foto: KAO

Foto: KAO

Foto: KAO

Mere fra...

17.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Fri fragt hele sommeren på KAOs salon webshop!

01.07.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion af 'Colors Of The Season' 3: Creative Energy

21.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Color Atelier Stavanger x Marianne Jensen

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

03.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

30.05.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Vind en drømmerejse til Maldiverne

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023