BLONDE YOUR WAY

Goldwell løfter farvekunsten med ny smuk blondkollektion

Foto: KAO

Goldwell lancerer Iridescent Blonde kollektionen, som omfatter seks nye, strålende Colorance og Colorance Gloss Tones nuancer. En kollektion, der er designet til at løfte den ikoniske blonde farve med raffinement og glans. Passionen omkring skabelsen af disse nye, fantastiske blonde nuancer er et bevis på Goldwells utrættelige stræben efter ekspertise inden for farve. Hver nuance i den fantastiske kollektion tilbyder en multitonal blond farve, der udstråler raffinement, forstærket af en smuk, iriserende glans, der yndefuldt supplerer den naturlige skønhed hos enhver kunde.

Med blændende looks som Spicy Rosé, Marsh Mallow Dreams, Raspberry Chocolate og Vanilla Sky gentænker kollektionen den blonde verden med en harmonisk blanding af multitonale nuancer. Ved hjælp af LightDimensions kan blond farve opleve et kraftigt løft på op til ni tonehøjder uden at gå på kompromis med en sund hårfølelse takket være BondPro+ teknologien. Hver nuance giver mulighed for kreativ selvudfoldelse og udnytter aktuelle trends til at omfavne individualitet og udstråling. Det unikke samspil fremkalder en strålende glød, der forstærkes af en fortryllende iriserende glans, som perfekt komplementerer alles medfødte skønhed.

Blonde Your Way handler om at hylde individualitet og fremhæve naturlig skønhed. Med den omfattende lysnings- og farveportefølje fra Goldwell er professionelle udstyret med de mest avancerede værktøjer til ubesværet at skabe deres kunders mest unikke blonde farver, samtidig med at de sikrer et sundt hår og hårfølelse.

Du kan nemt vedligeholde den blonde glans og samtidig styrke hårstråene med et komplet udvalg af efterbehandlinger ved håndvasken og derhjemme med produkter fra Dualsenses. Med avancerede formler på tværs af kollektioner, herunder bl.a. Dualsenses Blonde & Highlights-serien, vil enhver blond nuance forblive frisk, strålende og sund at se på mellem salonbesøg. For at fuldende det ultimative blonde look kan du bruge Goldwells farvesikre StyleSign serie til ubesværet at skabe øjeblikkelige synlige og markante resultater.

Som en del af Blonde Your Way kampagnen vil lanceringen af Iridescent Blonde kollektionen blive ledsaget af eksklusive uddannelsesworkshops, kreative events og digitale aktiveringer. Disse initiativer har til formål at udstyre professionelle med den viden og de værktøjer, de har brug for til at sætte deres kreativitet på prøve, mens de skaber et fantastisk udvalg af blonde looks.

Mere fra...

23.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

BLONDE YOUR WAY

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

22.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell revolutionerer styling med relanceringen af StyleSign serien

15.03.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Consciousstyle seaweed beach style creme, limited edition

17.01.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Kerasilk strengthening bond builder

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023