Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse, der let kan pakkes i tasken, så du ikke skal undvære dine yndlingsprodukter på ferien.

Foto: KAO

Back to Life® KMS

Denne sommer prydes KMS rejsestørrelse-sættet med kunst inspireret af tatoveringshåndværket, som det ultimative symbol på individualitet, personligt udtryk, unikhed og kunstnerisk udfoldelse. Det er et håndværk, der repræsenterer KMS’ sande ånd.

Nyd sommeren med KMS - Rejsesættet indeholder en fin toilettaske som rummer rejsestørrelse-produkterne, så du kan dine yndlings-sommerhelte til håret med på farten. Desuden har vi lavet et sæt med genanvendelige makeupfjerner-pads, der er gode på farten og perfekte til sommeren.

Foto: KAO

Foto: KAO

Back to Life® Goldwell

Sommerens rejsesæt for Goldwell Dualsenses & StyleSign er skabt med den japanske Shibori-tryk metode, der stammer helt tilbage fra fordums tid, og er en unik metode, der indfanger kunsten i skræddersyede farver. Dette håndværk matcher perfekt med den kreative ånd i Goldwells brede portefølje af hårfarver i alle tænkelige nuancer​.

Shibori-håndværket trækker tråde tilbage til den japanske arv, da Goldwell er en del af KAO Corporation, som har sin oprindelse i Japan. Valget af farve på toilettasken er naturligvis faldet på den ikoniske Goldwell-rød. 

Rejse-toilettasken har en perfekt størrelse til at indeholde din favorit Dualsenses shampoo og balsam samt et StyleSign stylingprodukt – alle i mini rejsestørrelser. Så er du sikret flot hår på ferien.

Foto: KAO

Mere fra...

10.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwells Topchic fejrer 50 år med ægte farveekspertise

03.06.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Bliv klar til sommerens eventyr med produkter i rejsestørrelse

30.05.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Vind en drømmerejse til Maldiverne

23.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

BLONDE YOUR WAY

19.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Introduktion til 'Sæsonens Farver' 2: Futurestalgia

17.04.2024KAO DENMARK A/S

Sponseret

Goldwell præsenterer årets farve 2024: Midnight Berry

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023