Aveda hylder Earth Month 2024

Aveda har altid været forpligtet til at skabe en bedre verden gennem bæredygtighed og miljøbevidsthed. I anledning af Earth Month 2024 har Aveda indgået et spændende samarbejde med den nigeriansk-amerikanske kunstner Láolú NYC for at lancere en helt unik og inspirerende Limited-Edition Botanical Repair™ Overnight Hair Serum.

Foto: We Are One - Aveda

Dette veganske serum er udviklet til at styrke krøller og bølger, og Láolús Sacred Art of the Ori pryder hver flaske, hvilket giver en fusion af kunst og bæredygtig hårpleje. Med en let og hurtigt absorberende formel, efterlader dette serum håret stærkere, næret og revitaliseret. For hvert køb af Limited-Edition Serum vil Aveda donere til charity: water, der arbejder for at sikre rent vand til dem, der har mest brug for det.

#AvedaWalksForWater

Som en del af Earth Month 2024 opfordrer Aveda også til deltagelse i #AvedaWalksForWater-initiativet den 21. april. Deltagerne opfordres til at gå 6 km i solidaritet med dem, der dagligt må gå langt for at få adgang til rent vand. Dette er en fantastisk måde at samle ind midler til charity: water og øge bevidstheden om vigtigheden af rent vand.

#NoWashDay

Derudover lancerer Aveda også #NoWashDay-kampagnen for den 22. april, hvor folk opfordres til at undlade at vaske deres hår for at spare vand og støtte dem uden adgang til rent vand. Dette initiativ er en oplagt lejlighed til at prøve Avedas populære tørrsjampo, Shampowder, der har været et kæmpe hit på sociale medier (TikTok) og er ideel til at friske håret op uden vand.

Foto: We Are One - Aveda

Lad os sammen gøre en forskel og støtte Avedas Earth Month-kampagne ved at deltage i disse spændende initiativer og dele budskabet om bæredygtighed og miljøbevidsthed! Husk at tagge os @AvedaNordic og bruge #AvedaWalksForWater og #NoWashDay når du deler dine oplevelser på Instagram og TikTok!
 

Mere fra...

03.04.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda nomineret til Danish Beauty Awards 2024

25.03.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda hylder Earth Month 2024

06.03.2024We Are One Denmark

Sponseret

Shampowder - Aveda's Game-Changing Dry Shampoo for Second Day Hairstyles

14.02.2024We Are One Denmark

Sponseret

Aveda hyldet som Årets Bedste Hårplejeserie ved Costume Awards 2023

12.10.2023We Are One Denmark

Sponseret

AVEDA BOTANICAL REPAIR - Fremtidens hårreparation

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023