Frisørernes begejstring og succeshistorier med PARK!

Læs her referencer fra forskellige indehavere i kæden.

PARK hårshow & julefest i København. Foto: AP

Efter samtaler med fem salonindehavere har vi samlet feedback om, hvorfor de alle valgte PARK som deres foretrukne samarbejdspartner.

PARK By Fruehøj / Tina 

Antal år som PARK salon: 1 år

Antal ansatte: 3

Hvorfor valgte du PARK?

“Jeg valgte PARK, fordi jeg var blevet træt af kunder, der bare kunne gå hjem og bestille mine produkter på nettet, ofte til en meget billigere pris end jeg kunne sælge til. Det gav mig også "dårlig" samvittighed, når jeg solgte produkter i min salon, som kunne findes billigere i diverse netbutikker.

Jeg har været i PARK i et år nu, og det har jeg ikke et sekund fortrudt. Jeg er så MEGA glad og stolt over, at I tog imod mig for et år siden.

Mine kunder er super glade for jeres produkter, og mine piger er glade for at arbejde med jeres produkter. Også over for mig har skiftet til PARK. Jeg har i forbindelse med skiftet til PARK også oplevet en god og ret fornuftig stigning i omsætningen, både på mit produktsalg og mine behandlinger, så det er rent Win-Win!

Noget, som også har medvirket til min begejstring, er, at jeg er fri for at have et kæmpe varelager. Det er super nemt at bestille online hos jer, og leveringssikkerheden er helt i top.

Sidst, men på ingen måde mindst, er det SUPER team på kontoret i Kolding. De er helt fantastiske - altid hurtige svar. Hvis I ikke lige er på telefonen, kan man være 100% sikker på en hurtig tilbagemelding. Det er både med et godt og brugbart svar, men også med en hurtig beslutning. Ingen lange forklaringer, nej, der bliver taget aktion her og nu. Det er jeg rigtig glad for. Ja, jeg føler faktisk, at det fællesskab, vi har i PARK, er næsten som at få en ny familie. Jeg er mere end super godt tilfreds med mit skifte til PARK "familien”.”

PARK By Style Vision / Tina og Belinda 

Antal år som PARK salon: 4 år

Antal ansatte: 6

Hvorfor valgte du PARK?

“Videresalgsprodukter udgør en stor del af vores indtjening, både for salonen, men også for den enkelte medarbejder (Mine ansatte er provisionslønnede). Det var blevet sværere og sværere at sælge vores daværende produkter til konkurrencedygtige priser og tjene penge, da de fleste brands blev handlet alle steder.

Hovedårsagen for at vælge PARK for mig var, at vi fik eneforhandlerret i vores område. Og vi solgte vores egne produkter, hvilket giver stor troværdighed over for vores kunder, med en god fortjeneste. Samt at hvis vores kunder handler online på webshoppen, går fortjenesten til os med en kreditnota hver måned.

Det er nogle helt fantastiske produkter, der blot er en bonus. Pantsystemet og Prime kundeklub har næsten tredoblet vores salg, hvilket jeg aldrig havde regnet med. Listen er lang med fordele, som er kommet hen ad vejen.”

PARK By Lykke Jensen / Lykke 

Antal år som PARK salon: 1 måned

Antal ansatte: 3

Hvorfor valgte du PARK?

“Vi er nu kommet rigtig godt i gang, har fået mosvæg og navn i vinduerne, og vi er super glade og meget tilfredse.

PARK har fået en fin modtagelse i byen. Kunderne føler, at vi har højnet niveauet. Vi har haft en øget tilgang af nye kunder, flere end vi plejer, især efter vi fik navnet i vinduerne. Jeg synes, det tegner godt, og jeg har en god mavefornemmelse. Derfor føler jeg også, at vi skal kunne repræsentere hele PARKs produktlinje, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at få makeupserien ind i salonen snarest.”

PARK By Salon Delux / Linda 

Antal år som PARK salon: 2 uger

Antal ansatte: 3

Hvorfor valgte du PARK?

“Jeg valgte PARK, fordi jeg synes, hele konceptet bag det virkelig lød spændende. Jeg har nu kollegaer rundt omkring i landet og andre lande. Fællesskabet er fantastisk. Jeg kan være med til at sætte mit præg på produkterne.

Pantsystemet elsker vores kunder virkelig allerede, og jeg synes virkelig, at produkterne er lækre. Til mit hår skulle jeg før bruge Repair for at fugte det nok, men det blev så tungt. Nu bruger jeg Lavender shampoo og conditioner, og mit hår er så lækkert, blødt, fyldigt og med en sindssyg glans, som jeg virkelig synes, alle shampooerne giver.

Jeg var skeptisk i starten over at skulle skifte, fordi jeg var okay tilfreds med de gamle produkter, men ikke alt det bagved.

Efter en god snak med PARK om, hvad de tilbyder, og alt det bagved samt prøvet produkterne, var jeg slet ikke i tvivl.

Jeg synes, alle, jeg har snakket med igennem opstarten, har været så søde og hjælpsomme. Selv når jeg lige synes, det hele var lidt uoverskueligt, har der altid været en, som har svaret med det samme og hjulpet.

Er meget glad for mit skifte og måden, det er kørt/kører på. Det føles rart, og man føler sig tryg og hørt, også selv om mine ønsker til blandt andet mosvæggen var anderledes, så leverede de bare.

Hatten af for dem og det, de opbygger her.”

PARK By Passion / Katrine 

Antal år som PARK salon: 5 måneder

Antal ansatte: 7 frisører

Hvorfor valgte du PARK?

“Jeg søgte et firma, der ville / indehavere / frisørerne det bedste! 

Jeg har en god fortjeneste på mine varer, og de findes ikke på alle mulige netsider. Jeg synes, PARK gør salonen mere bæredygtig, eksklusiv og interessant for mine kunder. 

Mit personale blev glade, da jeg fortalte dem, at vi skulle være Park, da det kæmpe fællesskab, man får, er guld værd i denne branche. Fællesskab og sammenhold betyder meget for os, og at PARK tænker på miljøet, gør det kun endnu bedre.”

Er du interesseret i at høre mere om PARK styling og muligheden for et partnerskab, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til:
Allan Træholt (at@parkstyling.com40 20 01 01 
René Piper Laursen (rpl@parkstyling.com20 11 58 44

Ellers er du også meget velkommen til at sende en mail til info@parkstyling.dk


Der kan også blive sendt kontaktinfo eller en indehaverlister til nuværende indehavere hvis det ønskes.

Mere fra...

22.02.2024PARK Styling

Sponseret

PARK afholder igen i år deres store Awardshow!

19.02.2024PARK Styling

Sponseret

Vejen til skarpe færdigheder for frisørelever

09.02.2024PARK Styling

Sponseret

Tonsus-trio øger bæredygtigt fokus

26.01.2024PARK Styling

Sponseret

Collection Launch 24' // DOK5000

12.01.2024PARK Styling

Sponseret

Frisørernes begejstring og succeshistorier med PARK!

19.12.2023PARK Styling

Sponseret

Thomas H-saloner laver bæredygtigt partnerskab

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023