epres er et Award vindende BOND BUILDER produkt

Vi hos Pact Nordic er meget stolte og beæret over at vinde den fornemme ÅRETS NICHEPRIS til Danish Beauty Award 2024. Ingen tvivl om at epres Bond Repair Treatment allerede efter kun et år på markedet har fastslået, at det med et enkelt step giver SUNDT, SMUKT & STÆRKT HÅR

Foto: Pact Nordic

epres Bond Repair Treatment vandt til DBA med disse ord fra dommerne:

“En banebrydende reparation af hårets indre struktur, en synlig forandring og en stor anbefaling fra dommerne. Smart, pænt og nemt at bruge inden hårvask. Også til krøller, men uden produkt, der hober sig op - bare glans og smidighed til håret.”

HVAD ER DET?

epres er en intensiv Bond Builder, som genopbygger svovlbroerne dybt i håret, og giver øjeblikkelige, synlige og mærkbare resultater. Udviklet af Dr. Eric Pressly, som skabte Bond Building kategorien for ca. 10 år siden.

HVAD KAN DET?

Den innovative og genopbyggende formel, har gjort epres populær hos frisørerne, og elsket af deres kunder, fordi de mærker en forskel med det samme, nemt og effektivt! epres er den vildeste reparation til et skadet hår og samtidig mindskes krus. Håret efterlades SUNDT, BLØDT & GLANSFULDT. 

epres Bond Repair treatment sprayes direkte på tørt hår, og genopbygger håret i et simpelt step på bare 10 minutter. Vask håret i shampoo og conditioner og style efterfølgende håret som normalt og MÆRK, SE og OPLEV den vilde forvandling i håret. 

23.05.2024Pact Nordic A/S

Sponseret

Blending Brush

16.05.2024Pact Nordic A/S

Sponseret

epres er et Award vindende BOND BUILDER produkt

03.05.2024Pact Nordic A/S

Sponseret

Pact Nordic præsenterer nyt anmelderrost plejeprodukt fra Neuma

05.12.2023Pact Nordic A/S

Sponseret

Bæredygtige og 100% genanvendelige børster

22.11.2023Pact Nordic A/S

Sponseret

Lækker serration saks fra Yamamoto Sciccors

09.11.2023Pact Nordic A/S

Sponseret

Eksklusive julegaver fra Philip Martins

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023