Pact Nordic A/S

Kursus

Master Cutting Class weekend kursus

Dette er et to-dages kursus hvor vores 2 dygtige teknikere vil inspirere dig med tidens trendy klippeteknikker og silhuetter, alt sammen kombineret til salonvenlige klipninger.

Kategori

Kursus

Sted

Fredericia

Start dato

24. februar 2024 kl. 13:30

Slut dato

25. februar 2024

Foto: Pact Nordic

Vi har inviteret Danmarks bedste saksemager Ole Larsen, som er uddannet på en af verdens bedste japanske fabrikker. Han vil med sine special sakse, gøre dig teknisk dygtig med dit værktøj og smelte klippeteknikker og det japanske håndlavede stål sammen til opgraderede klipninger, som gør dine klippeteknikker endnu bedre.


Kurset er for alle, uanset om du er elev, assistent eller selvstændig.
Til Jer der allerede har været på vores dagsseminar, er dette en opgradering af vores Women’s it’s a Bob and Short Hair. Kom med på to intensive og lærerige dage.

På kurset er lørdagens program fælles for alle. Søn­dag undervises der i hands-on i to spor; Foundation og Advanced af forskellige instruktører med differen­tieret indhold:

Foundation
Vores foundation er for dig, som ønsker at styrke og forbedre dine grundlæggende færdigheder. Founda­tion henvender sig til både assistenter og elever, som ønsker ny inspiration til salonvenlige klippeteknikker.

Vi kommer omkring form og udfordrer den traditionel­le tilgang til opbygningen af en klipning. Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning, værktøjsforståelse samt klippeformer.

Vores mål er at styrke din selvtillid og udvikle dine nuværende klippestyrker.

Advanced
Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring eller elever der er i den sidste del af sin læretid (evt. med deltagelse på tidligere kurser), som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau.

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes op­bygning. Vi vil også have fokus på værktøjsforståelse og guide dig i de rigtige valg af sakse til din klippestil.

Vores mål er at styrke dig teknisk med mange små detaljer, som vil være brugbare i hverdagen.

Tilmelding på info@pactnordic.dk eller tlf.: tlf.: 70 22 33 54

Se mere info her: Cutting – 2 dage - Pact Nordic - Hair & Technology

Se hele vores vores kursusprogram her: Kursuskalender - Pact Nordic - Hair & Technology

Flere Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023