Pact Nordic A/S

Kursus

Cut & Color Udvidet – 3 dages weekend kursus

Ønsker du en generel udvikling af din arbejds palette, og vil du styrke dine færdigheder i både klip & farve til dine mellem- og langhårede kvindelige kunder, så er dette kursus det helt rette valg for dig.

Kategori

Kursus

Sted

Fredericia

Dato

28.10.2023

Tidspunkt

13:30

Foto: Pact Nordic

Tre intensive dage hvor vi har fokus på salonvenlige klippe- og farveteknikker. 

Her får du en inspirerende opfriskning af farveteori og får forståelse for farve indlægning, farvernes muligheder samt den kreative opbygning af dit endelige resultat. Vi kommer omkring, hvordan vi laver den gode konsultation på vores kunder, guider hende i klædelighed, ansigtsform, varme/kolde toner osv. 

Du får de lækreste klippeteknikker til at skabe bevægelse, fylde og form til den perfekte klipning til den enkelte kunde. Vi lover dig inspiration til de efterspurgte farveteknikker som kunderne søger og vores mål er at styrke din selvtillid og udvikle dig personligt.

 

Dato:

28. og 29. oktober og 30. oktober 2023

Tidspunkt:

Lørdag 13.30 – 17.00

Søndag 9.30 – 17.00

Mandag 9.30 – 15.00

 

Tilmelding på info@pactnordic.dk eller tlf.: tlf.: 70 22 33 54

Se program for dagen mm. her: Cut and Color udvidet – 3 dage - Pact Nordic - Hair & Technology

Se hele vores vores kursusprogram her: Kursuskalender - Pact Nordic - Hair & Technology

 

Pact Education:

Vi har siden 2014 udgivet vores egne klippekollektioner og klippebøger, og vi har gennem årene lavet utallige hårshows og seminarer i både ind- og udland, bl.a. til World of Color og Nordic Hair Award. I 2019 blev vi af Intercoiffure kåret til Best Continental Academy 2019. 

PACT Education er drevet af en stor passion for vores fag og vi tror på, at konstant træning, udvik­ling, venskab og samarbejde er det brændstof der skal til, for at vi kan inspirere og videreudvikle andre. Derfor holder vi os altid opdateret på hvad der sker m.h.t. mode, trends og tendenser ude i verden, og vi lader os selv inspirere og undervise af nogle af verdens dygtigste frisører. Kommer du på et kursus med os vil du blive mødt af et jordnært team, der forstår at undervise i øjenhøjde og give faglig viden fra sig på en utrolig lærerig og inspirerende måde. Vi har et stort udvalg af kurser, så vi kan udvikle, inspirere og flytte dig fagligt lige netop der, hvor du ønsker at udvikle dig yderligere.

Vi består af et stærkt team af frisører og stylister, der deler en klar vision om at inspirere og styrke den måde, vi som individuelle frisører og stylister tænker og arbejder på. I teamet er vi både colori­ster, makeupartister, klippeteknikere og undervisere med stor ekspertise og erfaring inden for bl.a. salg og salgspsykologi, kundeservice, markedsføring og salondrift. 

Vi tror nemlig på, at du – ud fra skarpe teknikker og personlig udvikling, kan gøre en forskel som frisør og være med til at skabe unikke personligheder. 

Husk; at alle vores kurser passer perfekt både til elever og assistenter. 

 

Flere events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023