banner
Hair.dk Danmarks bedste hår og mode portal
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line

banner

01-10-2018 09:00  
Hjælp, jeg skal giftes

Hjælp, jeg skal giftes

Bryllupsdagen er for mange kvinder en dag, som de har drømt om, siden de var små. Det er også en dag, hvor alt helst skal være perfekt, og hvor så lidt som muligt må gå galt. Derfor er det bedste råd op til et bryllup; forberedelse. Hvordan sikrer du dig, at din hud er pæn på dagen? Hvordan skal din makeup være? Hvilke brudefrisurer er in? Alle disse spørgsmål er værd at overveje, og her får du en guide, der kan hjælpe dig lidt på vej.

Kræs om din hud op til brylluppet
En smuk makeup er et must til et bryllup, men den smukkeste makeup opnår du kun, hvis du husker at pleje din hud ekstra godt op til brylluppet, da din hud er fundamentet for dekorationen. Noget af det, som du nemt kan gøre for din hud, er at sørge for at rense den for makeup hver aften, inden du går i seng. Hvis du lader makeuppen sidde natten over, risikerer du at få tilstoppede porer, som er noget af det, der giver bumser. Brug gode renseprodukter, som passer til din hud. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at få vejledning fra en professionel, så du undgår at skade din hud med forkerte produkter. Suppler dine renseprodukter med en god fugtighedscreme, så din hud bliver elastisk, blød og lækker. Udover renseprodukter og ansigtscreme, kan det anbefales at bruge en form for ansigtsmaske 1-2 gange om ugen.

Når brylluppet er lige op over, kan der være mange opgaver, som stresser dig. Stress og for lidt søvn kan gøre huden mat, hvilket kan resultere i, at hudens blodårer træder tydeligere frem under øjnene. Derfor er det vigtigt at få regelmæssig søvn – og få rigelig af den – så du ikke ender op med sorte rande under øjnene på bryllupsdagen. Et godt tip er, at lægge to skiver agurk på øjnene nogle timer, inden pynteriet går i gang. Agurkeskiverne vil køle området omkring øjnene samtidig med, at de vil afgive fugt til huden.Makeuppen skal passe til anledningen
Nogle kvinder går aldrig med makeup, andre kan ikke undvære det. Til et bryllup handler det om at finde ud af, hvad du føler dig tilpas ved. Hvis du ikke er vant til at gå med makeup, er det ikke på din bryllupsdag, du skal kaste dig ud i den helt store krigsmaling. Hvis du omvendt er vant til at gå med meget makeup, skal du overveje at drosle lidt ned denne dag, da ingen ønsker at ligne en sminkedukke i en hvid kjole. Makeuppen skal hænge sammen med bryllups-setuppet, brudekjolen, håret og selvfølgelig også den type, du er. Gør op med dig selv, om du selv vil stå for makeuppen, om du vil have en veninde til det, eller om du vil sætte noget af bryllupsbudgettet af til at få hjælp fra en professionel stylist. En stylist vil kunne guide dig og give dig råd i forhold til, hvad der vil passe til dig, og hvad du skal holde dig fra. Dog er det altid godt at have gjort dig nogle tanker, inden du træder ind i salonen. Her er lidt inspiration fra catwalken.

Det feminine look med et twist af nude
Hos Valentino og Rodarte finder vi to looks, der passer rigtig godt til et bryllup, hvis man er til den bløde, smukke og lyse stil. Hos Valentino har makeupartisten Pat Mcgrath valgt at blande grålige nuancer med lysviolet. Hun har forsigtigt indrammet øjet med en brun eyeliner, som bærer os lidt hen imod en meget mild og smuk form for smokey eyes. Huden er simpel og læberne ligeså.

Makeuplooket hos Rodarte henter inspiration fra den australske outback. Her er det Bronzer og rouge, der er omdrejningspunktet. Kinder og bryn er markeret med bronzer, og på øjnene har makeupartisten James Kaliardos valgt at lægge en pink blush på det yderste af øjenlåget, både over og under øjet. Han har herefter valgt at lægge en lidt lysere pink/peach blush på selve øjenlåget og for at åbne øjet, har han lagt hvid øjenskygge i øjets inderste krog. På læberne har han lagt en lys pink, næsten nude, læbestift. Looket hos Rodarte er mest til inspiration, da man skal passe på ikke at lægge et for tykt lag af bronzer på den store dag.


Farver med måde
Det er ikke kun modeller med det fine nøgne look, der har slentret ned af catwalken denne sæson. Hos både Jason Wu og Marc by Marc Jacobs har efterårslooket budt på farver, men vel at mærke, farver med måde. Til et bryllup må makeuppen ikke blive overdrevet. Derfor er det en god idé at vælge sit fokus, hvis du gerne vil have lidt mere knald på.

Hos Jason Wu er fokus på øjnene, hvor makeupartisten Diane Kendal har brugt en matallic grøn øjenskygge på øjenlågene. Hun har forlænget øjenlågene en smule ved at lave en cat eye form, hvor øjenskyggen trækkes op i en spids. Kinderne har fået en smule rouge i en meget sart rosa, og læberne er holdt i en nude nuance. Hos Marc by Marc Jacobs er fokusset på læberne. Brynene er også markeret, men øjnene er derimod holdt meget neutrale. På den måde bliver looket ikke for tungt og vil fungere fint til en brud – især hvis kjole og frisure er holdt simpelt.   


Find den perfekte frisure til den store dag.
Når makeuppen er på plads, og kjolen er valgt, kan du sætte prikken over i’et ved at have en smuk frisure, så helheden udgør et gennemført look. Hvis du ikke ønsker en traditionel brudefrisure, kan du lade dig inspirere af nogle af de store designere, som har givet deres bud på et efterårs/vinter-look.

Hos Emilio Pucci er håret slået ned, men det er ikke kedeligt. Her har man valgt at lave en fletning, som går fra den ene side af hovedet til den anden, så den udgør en form for hårbånd. Looket er sødt og en smule romantisk og vil passe rigtig godt til en simpel makeup. Hos Ralph Lauren har man derimod valgt et elegant look, hvor håret er samlet i nakken i en fin hestehale. I stedet for at binde det med en synlig elastik er noget af håret snoet rundt om elastikken, hvilket gør looket endnu mere stilfuldt. Denne frisure kan sagtens bære en tungere makeup.

Up do’s er meget populære til bryllupper, og det er lige præcis på denne dag, at du har mulighed for at lave en smuk frisure med accessories, uden at det virker for voldsomt. 


Temakonkurrence

Ugens konkurrence
Deltag i konkurrencen og vind et kit fra G Body art tattoo, så du selv kan lave de flotte glitter tattoos.
Smukke midlertidige glitter tattoos fra G Body art
Deltag i daglige konkurrencer om lækre produkter.
Deltag i konkurrencen og vind et kit fra G Body art tattoo, så du selv kan lave de flotte glitter tattoos. Klik her


 


Fra langt til kort hår
Overvejer du at lade de lange lokker falde til fordel for en fed, kort frisure?
Overvejer du at lade de lange lokker falde til fordel for en fed, kort frisure?.Læs mere
Basisprodukter til hud, hår og negle
I din daglige plejerutine er det helt essentielt at have de rigtige produkter til krop, ansigt, hår og negle i dit sortiment.
I din daglige plejerutine er det helt essentielt at have de rigtige produkter til krop, ansigt, hår og negle i dit sortiment. .Læs mere
Hjælp, jeg skal giftes
Bryllupsdagen er en dag, hvor alt helst skal være perfekt. Derfor er det bedste råd op til et bryllup; forberedelse. Her får du en guide, der kan hjælpe dig på vej med hår og make-up.
Bryllupsdagen er en dag, hvor alt helst skal være perfekt. Derfor er det bedste råd op til et bryllup; forberedelse. Her får du en guide, der kan hjælpe dig på vej med hår og make-up..Læs mere
Sådan redder du solskadet hår!
Efter en behagelig sommer med masser af ferie og afslapning kan håret føles tørt og kedeligt. Håret trænger derfor til ekstra fugtgivende og dybdegående pleje, der kan genoprette hårets naturlige elasticitet i sensommeren!
Efter en behagelig sommer med masser af ferie og afslapning kan håret føles tørt og kedeligt. Håret trænger derfor til ekstra fugtgivende og dybdegående pleje, der kan genoprette hårets naturlige elasticitet i sensommeren! .Læs mere
Bliv klar til din store konfirmationsdag
Tiden nærmer sig for årets konfirmationer. Roserne skal købes, bordplanen skal laves, og ikke mindst skal kjole, makeup og hår være klart, inden den store dag.
Tiden nærmer sig for årets konfirmationer. Roserne skal købes, bordplanen skal laves, og ikke mindst skal kjole, makeup og hår være klart, inden den store dag..Læs mere
Vær bevidst når du vælger hårfarve!
Undgå kemisk skadet hår og allergifremkaldende ingredienser ved at vælge den rigtige hårfarve!
Undgå kemisk skadet hår og allergifremkaldende ingredienser ved at vælge den rigtige hårfarve!.Læs mere
Hjælp til dig med hårproblemer
Hårklinikken bestræber sig i øjeblikket på at indgå et samarbejde med en lang række frisører i Danmark
Hårklinikken bestræber sig i øjeblikket på at indgå et samarbejde med en lang række frisører i Danmark.Læs mere
Ansigtsformer
Variationsmuligheder er et nøgleord, når det gælder den nye frisure! Det er vigtigt at få klippet og kreeret en frisure, der er muligheder i. Men det kan ind imellem være svært at bedømme ansigtsform og klædelighed.
Variationsmuligheder er et nøgleord, når det gælder den nye frisure! Det er vigtigt at få klippet og kreeret en frisure, der er muligheder i. Men det kan ind imellem være svært at bedømme ansigtsform og klædelighed..Læs mere
LÆKKERT SOMMERHÅR
UV stråler, salt- og klorvand slider på håret og efterlader det tørt og ustyrligt, så husk beskyttelse til håret!
UV stråler, salt- og klorvand slider på håret og efterlader det tørt og ustyrligt, så husk beskyttelse til håret!.Læs mere
Beskyt hud og hår mod solen
Sommeren er på vej og derfor er det vigtigt at beskytte hud og hår mod de kraftige stråler, det salte havvand og det klorfyldte poolvand.
Sommeren er på vej og derfor er det vigtigt at beskytte hud og hår mod de kraftige stråler, det salte havvand og det klorfyldte poolvand..Læs mere
Foråret titter frem, og det er tid til et skønhedstjek
Marts måned bliver snart skudt i gang, og det betyder jo, at vi officielt er trådt ind i foråret 2016. Vinterjakken, huen og vanterne kan snart lægges på hylden og de mere lette klæder hives frem fra gemmerne.
Marts måned bliver snart skudt i gang, og det betyder jo, at vi officielt er trådt ind i foråret 2016. Vinterjakken, huen og vanterne kan snart lægges på hylden og de mere lette klæder hives frem fra gemmerne. .Læs mere
Flotte fastelavnslook!
Fastelavn er lig med fastelavnsfester, sjove kostumer og muligheden for at lege med et helt nyt look!
Fastelavn er lig med fastelavnsfester, sjove kostumer og muligheden for at lege med et helt nyt look! .Læs mere
Værd at vide om glattejern
Keramisk glattejern? Titaniums glattejern? Hvad er afgørende for om et glattejern er godt eller dårligt - her får du information om, hvad der er værd at vide om glattejern.
Keramisk glattejern? Titaniums glattejern? Hvad er afgørende for om et glattejern er godt eller dårligt - her får du information om, hvad der er værd at vide om glattejern..Læs mere
Når de grå hår sætter ind
I takt med at vi bliver ældre bliver vores hår som oftest mere og mere gråt, men det behøver nødvendigvis ikke være negativt. Men hvad er mulighederne med de grå?
I takt med at vi bliver ældre bliver vores hår som oftest mere og mere gråt, men det behøver nødvendigvis ikke være negativt. Men hvad er mulighederne med de grå?.Læs mere
Få langt og lækkert hår med Bounce Bounce
Hårdelen fra HairContrast gør det umulige ved at give ekstra fylde på bare fem minutter og er helt uundværlig i en smuk styling.
Hårdelen fra HairContrast gør det umulige ved at give ekstra fylde på bare fem minutter og er helt uundværlig i en smuk styling. .Læs mere
Konfirmation og bryllupssæson - hvem ønsker ikke det perfekte look?
Tidens tendenser skifter, men visse ting varer ved. Se de ultimative løsninger her!
Tidens tendenser skifter, men visse ting varer ved. Se de ultimative løsninger her!.Læs mere
Skønne plejetips til det ”trætte” efterårshår…
I de stormende efterårsmåneder udsættes håret for en lang række faktorer, som varigt nedbryder og beskadiger håret.
I de stormende efterårsmåneder udsættes håret for en lang række faktorer, som varigt nedbryder og beskadiger håret. .Læs mere
Når kvinder taber håret
Hos mange kvinder er der tæt sammenhæng mellem identitet og hår. 
Håret kan spille en stor rolle i selvopfattelsen og selvsikkerheden. Netop derfor er det svært når håret i perioder virker tyndt,  glansløst og skrøbeligt.
Priorin er løsningen!
Hos mange kvinder er der tæt sammenhæng mellem identitet og hår. Håret kan spille en stor rolle i selvopfattelsen og selvsikkerheden. Netop derfor er det svært når håret i perioder virker tyndt, glansløst og skrøbeligt. Priorin er løsningen!.Læs mere
Solprodukter til håret
Sommeren og solen er over os og ligesom vi har lært at beskytte vores hud, findes også produkter til at beskytte vores hår.
Sommeren og solen er over os og ligesom vi har lært at beskytte vores hud, findes også produkter til at beskytte vores hår..Læs mere
Jule-& nytårsopsætninger anno 09
Jul og nytår er over os og håret skal sidde perfekt! Her er to flotte men enkle opsætninger - med step by step-guide.
Jul og nytår er over os og håret skal sidde perfekt! Her er to flotte men enkle opsætninger - med step by step-guide..Læs mere
Vinterens hårtrends 2009
Dette efterår/vinter vil vi se hårfarver med et ”grown-up” og lukuriøst touch. Blondiner med dybde, brunetter med glans og masser af rødhætter.
Dette efterår/vinter vil vi se hårfarver med et ”grown-up” og lukuriøst touch. Blondiner med dybde, brunetter med glans og masser af rødhætter..Læs mere
Efterårets hårtrends
Skal du være med på efterårstrenden skal du have STORT hår og fylde. Vi vil nu se krøl i alle afskygninger, store bløde krøller eller funky afrokrøl
Skal du være med på efterårstrenden skal du have STORT hår og fylde. Vi vil nu se krøl i alle afskygninger, store bløde krøller eller funky afrokrøl .Læs mere
Trendy konfirmand makeup
Konfirmand-makeup skal være trendmakeup, men på en mere afslappet, transparent og let måde.
Fingermakeup er perfekt - lad kreativiteten og det legesyge komme til udtryk
Konfirmand-makeup skal være trendmakeup, men på en mere afslappet, transparent og let måde. Fingermakeup er perfekt - lad kreativiteten og det legesyge komme til udtryk .Læs mere


Zenz - Den bæredygtige frisørkæde i København

Zenz er ikke en traditionel frisørkæde, men 6 grønne frisørsaloner, der arbejder dedikeret med sundhed, bæredygtighed, miljø og økologi. Tlf. 38 87 38 40
Zenz er ikke en traditionel frisørkæde, men 6 grønne frisørsaloner, der arbejder dedikeret...
Læs mereEllegaard Hairfactory - København

Ellegaard Hairfactory, i daglig tale bare Ellegaard - har vundet førstepladsen og 10.000 kr i en konkurrence for bedste hår foran flere af Danmarks bedste frisører. Gl.Kongevej 74 D | 1850 Frederiksberg  C | Tlf. 33 21 90 32
Ellegaard Hairfactory, i daglig tale bare Ellegaard - har vundet førstepladsen og 10.000 k...
Læs mere

Udvalgte artikler fra Brevkassen

Farveskift

Hej Jesper. Jeg har i 2 måneder haft en mørkeviolet farve og mit hår er nu begyndt at vokse ud i meget lysbrun farve. Jeg vil rigtig gerne af med farven igen, men vil helst undgå at afblege. Er det muligt at trække farven ud af håret evt. hos en frisør eller er det ikke det rigtige valg. Jeg vil helst undgå at farve det igen. Vil bare gerne have farven væk- Helst inden marts. Håber virkelig du kan hjælpe mig. Hilsen Sofie.
Se svaret her

Internationale makeup skoler

Hey . Tusind tak for dit svar. Kan du anbefale nogle hjemmesider hun kan kigge på ang. make'up skoler i udlandet ?
Se svaret her

Frisure til konfirmation

hey, jeg skal konfirmeres d.9 maj i dette år men jeg ved ikke hvad for en frisure jeg skal have jeg har rigtigt langt hår og den jeg har set syntes jeg bare ikke lige er mig. kunne du komme med nogle gode råd.

p.s jeg elsker krøller.

knus vv
Se svaret herHej Michael :-)Jeg kunne godt tænke mig at få trukket mine krøller ud. Jeg har ikke overdrevet mange krøller, men eftersom mit hår er forholdsvis slidt, kunne jeg godt tænke mig, at jeg ikke behøvede at glatte det hver morgen, men at det måske sad af sig selv.Jeg har ikke så tykt hår, men det er heller ikke helt tyndt.Laver i den slags?

Hvad koster det?

Hvor meget skader det håret?

Hvor længe holder det?Har mulighed for at vedhæfte et billede, hvis det er nødvendigt.Kærlig hilsen Cirkeline
Se svaret her
find frisører


Email
Password
Husk login
Navn
Email
Hair.dkHer kan du spørge og få svar om hår og skønhed
Anne-Sophie Villumsen
Anne-Sophie Villumsen
Hår
Ekspert
Spørg
Jesper Buch
Jesper Buch
Hår
Ekspert
Spørg
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted
Extensions
Ekspert
Spørg
Hasse Kliem
Hasse Kliem
Hår
Ekspert
Spørg
Klippestuen Z
Klippestuen Z
Hår
Ekspert
Spørg
Cate Sørensen
Cate Sørensen
Extensions
Ekspert
Spørg
Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen
Hår
Ekspert
Spørg
Line Bomholt
Line Bomholt
Hår
Ekspert
Spørg
Mina Lorenzen
Mina Lorenzen
Negle
Ekspert
Spørg
Hanne Clausen
Hanne Clausen
Paryk
Ekspert
Spørg