banner
Hair.dk Danmarks bedste hår og mode portal
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line

banner
Brevkassen
Michael - En mand med bredde og erfaring

Michael - En mand med bredde og erfaring

Salonen hedder Capo, og ligger på Frederiksberg. Manden hedder Michael Schneider. Han har på rekordtid, skabt en salon der er vokset til intet mindre end 7 frisører, hvilket vidner om godt et håndværk i særklasse.
De sidste 4 år har Michael håndplukket de dygtigste frisører i Danmark for at opbygge et godt team som leverer flot og fantastisk hår.

I hans godt 20 år som frisør har Michael været hele vejen rundt, prøvet alt; Lige fra shows til undervisning, for andre frisører, teater, film, tv-serier, fashion weeks og tv-shows som vild med dans.

Stil dit spørgsmål - klik her.

CAPO
H.C. Ørsteds vej 35
1879 Frederiksberg C
Tlf. 33 21 11 12
www.capo.dk

 


Denne ekspert er midlertidigt ikke åben for spørgsmål !!!
Flere artikel billeder (klik på billedet for at se det i stort format)


Flere artikel billeder (klik på billedet for at se det i stort format)Sorter spørgsmålene efter : Overskrift Dato
 
Extensions Striber Hårfarve Klip Krøller & Permanent Hårtab Tyndt hår
Heei Michael!:-) Jeg var til en fest, hvor jeg faldt i søvn
 
Heei Michael!:-) Jeg var til en fest, hvor jeg faldt i søvn, der var så nogen der synes det var sjovt at give mig 'sidecut'.. De ravede det hele at også i nakken, så mit spørgsmål er: Hvornår gror det ca ud igen?? Jeg har ikke kunne sende .
 
Hej Michael, jeg har et spørgsmål om hårfarvning.

Jeg

 
Hej Michael, jeg har et spørgsmål om hårfarvning.Jeg er 15 år gammel, og er naturlig leverpostejfarvet. I juni 2011 hjemmefarvede jeg lyse striber i mit hår, og blev faktisk ret tilfreds med resultatet. Efter noget tid falmede farven lidt, .
 
Hej Michael :) !! jeg har virkelig brug for nogen gode råd !
 
Hej Michael :) !! jeg har virkelig brug for nogen gode råd !jeg blev født med næsten platin blond hår og jeg elskede min hårfarve men jeg havde selvfølgelig lyst til at prøve noget nyt... så jeg farvede mit hår meget mørke brunt hos en fris.
 

 
Hej Michael. Jeg er en 15 årig pige. Jeg har sort hår, som er farvet med sort henna farve. Da jeg i sommers fik en henna tatovering fremkaldte jeg noget allergi, og har siden fået alvorlige allergiske reaktioner når jeg har fået mit hår. Je.
 
Hej Michael.

Jeg har på det seneste ( ca 2-3 uger) Få

 
Hej Michael.Jeg har på det seneste ( ca 2-3 uger) Fået skaffet mig et Crepejern som jeg har brugt ret flittig, både til At crepe Alt mit hår men også til bare at crepe noget af det.Jeg har så nu lagt mærke til at mit hår er blevet tyndere, .
 
Hej Michael, jeg er en pige på 14 år som har et spørgsmål ti
 
Hej Michael, jeg er en pige på 14 år som har et spørgsmål til dig:Da jeg var mindre ca.4-5 år havde jeg store pæne krøller men nu er jeg 14 og har næsten kun krøller efter hårvask og hvis jeg reder det går krøllerne ud så hvad skal jeg gøre.
 
hej michael. jeg har et meget tykt hår som jeg har meget svæ
 
hej michael. jeg har et meget tykt hår som jeg har meget svært med at sætte. så jeg vil høre hvor tit må man få tyndet det? hilsen lone rasmussen.
 
Hej

Jeg har fået lavet permanent-krøller for ca 5 mån

 
HejJeg har fået lavet permanent-krøller for ca 5 måneder siden med et rigtig grimt resultat desværre. Jeg glatter derfor mit hår hver dag og mit hår har tager rigtig meget skade af det og jeg taber utroligt meget hår. Bruger hårkur, varmebe.
 
Hej Michael!

Jeg har vedlagt et billede af mig og mi

 
Hej Michael! Jeg har vedlagt et billede af mig og mit hår, og et billede af en veninde og hendes hår. Jeg som du kan se på billedet, har kort hår, og er efterhånden træt af, ikke at kunne have andet end én frisure. Hvor længe vil det tage m.
 
Hej Michael.Efter utallige forsøg med forske

 
Hej Michael.Efter utallige forsøg med forskellige produkter, har jeg brug for din ekspertise til løsning af mit problem!Jeg har et meget kraftigt (glat) hår, en mellemlang frisurer. Mit problem er at jeg har meget tør hovedbund, og syntes i.
 
Hej Michael :-)Jeg kunne godt tænke mig at f

 
Hej Michael :-)Jeg kunne godt tænke mig at få trukket mine krøller ud. Jeg har ikke overdrevet mange krøller, men eftersom mit hår er forholdsvis slidt, kunne jeg godt tænke mig, at jeg ikke behøvede at glatte det hver morgen, men at det må.
 
Hej Michael.Jeg har det problem, at når jeg

 
Hej Michael.Jeg har det problem, at når jeg farver mit hår mørkt bliver det ved med at have et lidt rødligt skær i f.eks. solen. Jeg har naturligt et brunt og lidt rødligt skær i mit hår, men findes der en måde at fjerne dette skær på?Med v.
 
Hej Michael

Mit spørgsmål er noget jeg altid har undr

 
Hej MichaelMit spørgsmål er noget jeg altid har undret mig over og noget jeg håber du/et produkt kan hjælpe mig med.Jeg er en dreng med mellemlangt hår (pandehår går ned til øjnene) og forsøger altid at gå efter den pjuskede frisure. Mit hå.
 
Hej Michael :-)Jeg har altid haft blond hår

 
Hej Michael :-)Jeg har altid haft blond hår (se billede), og har to gange fået farvet en smule lyse striber i toppen grundet leverpostejsfarvet udgroning. Nu overvejer jeg stærkt at farve mit hår med en mørk brun skyllefarve. Men jeg er dog.
 
Hej Michael.

hvilken voks skal jeg bruge for at faa d

 
Hej Michael.hvilken voks skal jeg bruge for at faa det til at ligne olivers frisure?Mvh.Christianhttp://www.google.dk/imgres?q=oliver+bjerrehus&um=1&hl=da&sa=N&biw=1280&bih=856&tbm=isch&tbnid=IsRIT2CtuZCytM:&imgrefurl=http://www.houseofc.dk.
 
Hej MichaelJeg har farvet mit hår i 2-3 år.

 
Hej MichaelJeg har farvet mit hår i 2-3 år. Først var det rødt til min konfirmation, men senere blev det mørkebrunt, og nu er det så en lidt lysere type brun. Da jeg er ved at være træt af, at flertallet af pigerne i min klasse også har fåe.
 
Hej Michael.Jeg har det seneste år haft lyst

 
Hej Michael.Jeg har det seneste år haft lyst hår, det er blevet afbleget en gang ca. hver 3 måned, der er evt. gået længere tid imellem i og med behovet for det ikke har været det største. Mit problem er nu, jeg har været rødhåret før, og d.
 
hej michael :)

hvad skal jeg gøre ? :(

jeg har

 
hej michael :)hvad skal jeg gøre ? :(jeg har som lille haft en krøllet manke og har det halvt nu! jeg bruger gode produkter fra Israel til krøllet hår , MEN mit problem er bare at jeg kun har krøllet hår på indersiden af mit hår? på ydersid.
 
Hej :-)

Jeg er mørk-håret. Tror nok farven hedder ch

 
Hej :-) Jeg er mørk-håret. Tror nok farven hedder chokoladebrun. Det har jeg været i et stykke tid, men nu kunne jeg godt tænke mig at få lyse striber i. Jeg har selv farvet mit hår, med en matas farveog det samme gør jeg med striber. Tror .
 
Hej Michael.Jeg er en fyr på 20 år. mit hår

 
Hej Michael.Jeg er en fyr på 20 år. mit hår er 10 cm langt vil jeg gætte på.Som mit hår er lige nu, så er det klippet/barberet kort hele vejen rundt, jeg har bare en busk på toppen. Jeg er desuden af Pakistansk opstamning og har glat/bølget.
 
Hej Michael,Jeg har et spørgsmål på vegne af

 
Hej Michael,Jeg har et spørgsmål på vegne af min datter.Min datter har (havde) det flotteste blonde (naturligt) lange hår. Så fik hun den "gode" idé at hun ville være rødhåret. Som sagt så gjort og hun blev totalt postkasse rød. Der gik sel.
 
Hej Michael.mIT HÅR BETYDER ALT FOR MIG.

 
Hej Michael.mIT HÅR BETYDER ALT FOR MIG.Jeg er en fyr på 21 som har 2 problemer med mit hår.1. Jeg synes ikke der rigtig vil vokse.?2. Når jeg vakser hår, og tputter shampooen i er der altid hår i min hånd:?Føgler jeg taber mit håt lidt eft.
 
Hej Michael Jeg har aldrig gået med nogen specielt Sej/pop h
 
Hej Michael Jeg har aldrig gået med nogen specielt Sej/pop hår men jeg fandt et billed jeg rigtig gerne selv ville prøve at se ud som. Her er de 3 billeder. -- Ville håbe du kunne skrive tilbage/give tip om Hvordan jeg kan sætte det sådan/.
 
Hej Michael,Jeg er pt. en 8/4 med en masse e

 
Hej Michael,Jeg er pt. en 8/4 med en masse ekstra kobbermix, mit hår er blevet farvet i denne farve i snart et år, jeg har hår til skuldrene, og jeg vil rigtig gerne være lyshåret igen, da denne fantastiske flotte farve desværre også kræver.
 
Hej,Jeg har et spørgsmål vedrørende extensio

 
Hej,Jeg har et spørgsmål vedrørende extensions. Hvilken metode er den mindst synlige? Jeg er ikke interesseret i en metode, hvor der er lim med, da min hovedbund er meget sart. Jeg vil gerne have mulighed for at sætte håret op i høje hesteh.
 
Hej!

Jeg har meget mørkebrunt langt hår(farvet), men

 
Hej!Jeg har meget mørkebrunt langt hår(farvet), men vil gerne have det lyst blond, kan det lade sig gøre at få lyse striber i, så håret lidt efter lidt bliver lysere? Og tager håret meget skade af det?.
 
Hej Michael,

Hvor skadeligt er det for håret at få l

 
Hej Michael, Hvor skadeligt er det for håret at få lavet extentions på den ene eller den anden måde?Jeg overvejer at få lavet det til nytår, men har altid haft det bedst med at være naturlig og vil derfor gerne høre om du har nogle tips til.
 
Hej. Jeg vil høre et eller flere forslag til et glattejern d
 
Hej. Jeg vil høre et eller flere forslag til et glattejern der er godt imod tykt og krøllet hår og som bevarer glatningen, også i perioder hvor man f.eks. sveder. Jeg har nemlig et billigt glattejern og det hjælper lidt med glatningen men l.
 
Hej MichaelEn tendens jeg har oplevet nogle

 
Hej MichaelEn tendens jeg har oplevet nogle få gange i gadebilled inde for hårmode blandt fyrer her i efteråret 2011 er en udvikling af det semi korte, hvis ikke meget korte klipning i siden, men til forskel for sommerens korte militær skil.
 
Hej jeg var hos en frisør igår og ville have en ny frisure.
 
Hej jeg var hos en frisør igår og ville have en ny frisure. Jeg ville have en frisure, som krævede at jeg havde meget glat hår. Mit hår er derimod meget krøllet. Frisøren prøvede så at putte en creme i håret, som gjorde at mit hår blev rigt.
 
Hej Michael :)Jeg kunne rigtig godt tænke mi

 
Hej Michael :)Jeg kunne rigtig godt tænke mig den samme hårfarve som Joan Ørtings hår.Jeg har prøvet at farve mig hår før, både selv og hos frisøren. Mit problem er bare at efter nogle uger er farven nærmest skyllet ud. Da jeg prøvede at fa.
 
Hey! Jeg har et spørgsmål angående hår farve! Jeg er blondt
 
Hey! Jeg har et spørgsmål angående hår farve! Jeg er blondt og vil derfor gerne prøve at farve det rødt jeg har spurgt mine veninder om hvad de synes om det og en af dem sagde: "Alle andre farver en rød skal prøves, rød får du aldrig u.
 
Kære Michael. Jeg har selv farvet mit blonde hår lysere med
 
Kære Michael. Jeg har selv farvet mit blonde hår lysere med Wella hårfarve "Sunlight". Det vil sige håret er blevet mere rødt end lyst. Hvad kan årsagen være til dette ? Handler det om den måde jeg blander farven på ? Venlige hilsner og T.
 
Mit hår er helt mørkt normalt. Har lige farvet det en flot m
 
Mit hår er helt mørkt normalt. Har lige farvet det en flot mørkebrun. Jeg har købt en almindelig blond hårfarve. Hvis jeg begynder at lave striber med den, ville man så kunne se det, eller vil den mørke hårfarve dominerer for meget? .
 
Hej Michael :-) jeg ville spørge om, hvilken voks du ville
 
Hej Michael :-) jeg ville spørge om, hvilken voks du ville anbefalde til en dreng med kort hår. Jeg leder efter en voks, hvor jeg kan sætte håret som jeg vil, som ikke ødelægger mine hårporer eller nogen anden form for beskadning af mit hå.
 
Hej :) Her for nogle dage siden farvede jeg mit hår mørke
 
Hej :) Her for nogle dage siden farvede jeg mit hår mørkebrunt, i håb om at det ville passe til de extensions jeg nu havde brugt 600 kr på. Og det passer så overhovedet ikke sammen. Mit hår ser ligesom mere gråt ud i forhold til mine ext.
 
Hej :) Jeg har naturligt blond hår, og valgte så tidliger
 
Hej :) Jeg har naturligt blond hår, og valgte så tidligere på året at farve det sort (big mistake) mit spørgsmål er så om jeg på nogen måde kan få det blond igen? og hvad er den billigste måde at gøre det? På forhånd tak - Malene.
 
Hej Michael Shneider. Jeg er en pige med mellemblond/karame
 
Hej Michael Shneider. Jeg er en pige med mellemblond/karamelfarvet hår med naturlige meget lyse sriber. Jeg har altid drømt om at have brunt hår. Jeg tror farven vil passe godt til mig, fordi jeg har brune øjne og bryn. Jeg vil ikke have .
 
Hej Michael Jeg er 58 år og sporty. Jeg har i mange år farv
 
Hej Michael Jeg er 58 år og sporty. Jeg har i mange år farvet mit har men for et år siden motiverede min nye frisør mig til at få min egen hårfarve. hun affarvede håret og efter et år har jeg nu min egen farve - og den er næsten helt hvid..
 
hej jeg er en dreng der har meget lyst hår, næsten hvidt hår
 
hej jeg er en dreng der har meget lyst hår, næsten hvidt hår, og jeg tænker på at farve det brunt, er det muligt at jeg kan gøre det? hilsen birger.
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 15 år, som har rigtig tyndt
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 15 år, som har rigtig tyndt hår. Det er ikke rigtig "fint" i det, men tyndt og langt. Jeg glatter det rimeligt tit, fordi ellers bliver det kruset og lidt krøllet. Når jeg så sætter mit hår rigtig fint og gl.
 
Hej michael Jeg er en pige der har meget blond hår, og vi
 
Hej michael Jeg er en pige der har meget blond hår, og ville selvfølgelig gerne prøve at farve mit hår engang som alle andre piger. Dog er jeg lidt nervøs for om jeg ville få min oprindelige hårfarve tilage hvis jeg eventuelt farvede det.
 
Hej Michael. Jeg har i de sidste par måneder farvet mit hår
 
Hej Michael. Jeg har i de sidste par måneder farvet mit hår sort, med permente hårfarve, men vil gerne være plantin blond nu. Kan jeg tage ind til en frisør og få den ønskede farve på samme dag, eller forgår det over flere måneder? Vh Mal.
 
Hej Michael. Jeg har planer om at farve mit hår a la ombr
 
Hej Michael. Jeg har planer om at farve mit hår a la ombre-stil. Mit hår er farvet rødt(paprikafarvet), og jeg vil super gerne have en blond farve i spidserne. Det jeg vil høre dig om er, hvilken metode der bedst kan betale sig at anvend.
 
Hej Michael. Jeg farvede mit hår forleden dag. Den farve je
 
Hej Michael. Jeg farvede mit hår forleden dag. Den farve jeg købte hedder "bitter sweet chocolate" (det er en permanent farve), og på pakke har de meget mørke brunt hår. Men mit hår ser ud som om det er sort nu? Jeg havde tænkt mig at far.
 
Hej Michael Jeg har et meget fint/tyndt hår som jeg får p
 
Hej Michael Jeg har et meget fint/tyndt hår som jeg får permanentet hvert halve år for at få mere fylde. Jeg leder efter nogle hårprodukter som passer til min hårtype fint permanentet hår. Er der nogle du kan anbefale? De fleste j.
 
Hey :) Mit hår går lige under brystet og er mellemtykt. Je
 
Hey :) Mit hår går lige under brystet og er mellemtykt. Jeg vil gerne have permanente krøller. Vil så lige spørge hvor kort det ville blive hvis jeg fik ikke helt store krøller men heller ikke helt små? og om du har erfaring med at lave d.
 
Hej Micheal. Jeg har mørkebrunt hår, næsten over i den sorte
 
Hej Micheal. Jeg har mørkebrunt hår, næsten over i den sorte farve. Jeg vil gerne have det lysebrunt. Hvordan vil du mene jeg skulle gøre? Jeg har selv farvet håret da jeg ikke har råd til frisør. Er det muligt selv at farve det lyssebrunt.
 
Hej Michael :-) Jeg ville høre om jeg på nogen mulig måde
 
Hej Michael :-) Jeg ville høre om jeg på nogen mulig måde kan få glat hår, uden at bruge glattejern? (har hår til skuldrene) - Mvh. Emma. .
 
Hej! Jeg er en pige på 16 år med meget slidt hår. Jeg har
 
Hej! Jeg er en pige på 16 år med meget slidt hår. Jeg har afbleget det rigtig mange gange og det er nu helt ødelagt. Så mit spørgsmål er om det ville hjælpe hvis jeg blev klippet og fik farvet mit hår en anden farve? Med venlig hilsen.
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe bedst til, hvis jeg skulle farve det stribet??? Billedet er ikke af mig, men det er sådan nogle krøller jeg har ;/.
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe bedst til, hvis jeg skulle farve det stribet??? Billedet er ikke af mig, men det er sådan nogle krøller jeg har ;/.
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe
 
Hej jeg har sort tykt krøllet hår, hvilken farve ville passe bedst til, hvis jeg skulle farve det stribet??? Billedet er ikke af mig, men det er sådan nogle krøller jeg har ;/.
 
Hej Michael. Jeg går og leger lidt med tanken om at få mi
 
Hej Michael. Jeg går og leger lidt med tanken om at få mit hår farvet askeblond hos frisøren. Det eneste problem er at jeg har rød hud af natur (dvs. røde kinder og hage). Mit spørgsmål er om askebond vil "fremhæve" min røde hud eller om.
 
Hej Michael. :-) Jeg er en pige, som har haft helt lyst hå
 
Hej Michael. :-) Jeg er en pige, som har haft helt lyst hår siden jeg blev født, og nu har jeg brug for forandring. Har for at halvt år siden klippet mit har i en page, men synes ikke det er nok. Så nu vil jeg prøve at gøre mig mørk håret.
 
Hej, Jeg skal klippes på mandag, men farver håret selv, d
 
Hej, Jeg skal klippes på mandag, men farver håret selv, da jeg ikke har en hel million at få ordnet hår for.. Nu er det store spørgsmål så... Er det sundest og bedst at farve håret inden eller efter klipning, når jeg farver herhjemme? Mi.
 
Hej Michael, Jeg har langt sort kraftig hår. (asiatisk hår)
 
Hej Michael, Jeg har langt sort kraftig hår. (asiatisk hår) Og overvejer at få det lysnet en del, så det bliver mørkebrun med en del lyser striber imellem... og så få lavede store krøller bagefter... Hvor lang tid skal der gå fra jeg .
 
Hej :) Jeg ville høre om du vidste hvad Burhan G"s frisu
 
Hej :) Jeg ville høre om du vidste hvad Burhan G"s frisure hedder , og om den overhovedet har et navn :) for kunne godt selv tænke mig at blive klippet på samme måde. Jeg håber du vil hjælpe mig, med at finde frem til hvad denne fris.
 
Da jeg var barn ville gerne have MEGALANGT hår, men fik det
 
Da jeg var barn ville gerne have MEGALANGT hår, men fik det aldrig nogensinde, da det ikke KUNNE blive lænere end til midt under skulderen. Jeg fik af vide, at det var fordi det var meget tykt, hvilket det også er. Jeg farver det nu, men g.
 
Hej brevkasse. Jeg er en dreng på 13 år som har meget tyk hå
 
Hej brevkasse. Jeg er en dreng på 13 år som har meget tyk hår. Jeg vil gerne have mit hår ligesom Jordan Witzgreuiter. Hvor langt skal mit hår ca. være og hvordan skal jeg klippes? Hvilke produkter skal jeg bruge til at sætte det og hvordan.
 
Hej michael! :-). Nu ligger landet sådan her at jeg brænder
 
Hej michael! :-). Nu ligger landet sådan her at jeg brænder for at få lyst hår! Altså du ved næsten helt hvidt, men KUN næsten!Jeg har halv kort hår, men kan sagtens dække mine Extensions clips med mit eget hår (bare lige så du har et lil.
 
Hej Michael Jeg er en pige med krøllet hår som ønsker at få
 
Hej Michael Jeg er en pige med krøllet hår som ønsker at få sit hår permanent glattet. Jeg er meget nervøs fordi jeg har fået af vide at det ikke er sundt for håret og at det ødelægger håret, er det rigtigt? Hvor meget koster det at få pe.
 
Hei. Jeg har over lengre tid farget mitt hår hjemme mde w
 
Hei. Jeg har over lengre tid farget mitt hår hjemme mde wella magma og 3% vannstoff. Håret mitt er blitt veldig slitt etter hyppig farving, og lurer derfor på om du kan svare meg på om jeg kan blande med vann fremfor vannstoff? skjønner .
 
hej michael!:) Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve a
 
hej michael!:) Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at farve mit hår vinrødt eller brunt. Min naturlige hårfarve er leverpostej, men har fået lyse striber i. Jeg har hørt at der er chance for at mit hår bliver grønt, hvis jeg farver .
 
Hej Michael :) Jeg er en pige på 14 år, der for nylig har få
 
Hej Michael :) Jeg er en pige på 14 år, der for nylig har fået klippet håret fra skulderlangt til lige under ørene. Mit hår er fyldigt og kan godt krølle (lidt!). Jeg kunne godt tænke mig det krøllede mere, for det ser lidt underligt ud, nå.
 
Hej Michael. Jeg er en pige med naturlig rødt hår. Jeg h
 
Hej Michael. Jeg er en pige med naturlig rødt hår. Jeg har fået lysestriber i et par gange, men trænger til at prøve noget nyt. Derfor vil jeg rigtig gerne prøve at være brunhåret, bare sådan lysebrunt, men jeg ved ikke om jeg tør. Derf.
 
Hej Michael! Jeg har i lang tid haft mit hår farvet sort, m
 
Hej Michael! Jeg har i lang tid haft mit hår farvet sort, men nu er jeg ved at være lidt træt af det. Mit hår er naturligt brunt, så er det muligt at det kan farves brunt unden først at blive afbleget? Hilsen Laura.
 
Hej Michael! jeg er en pige med blond hår, hvis jeg nu f
 
Hej Michael! jeg er en pige med blond hår, hvis jeg nu farver det brunt med en skyllefarve, vil min naturlige blonde farve så komme tilbage? Hilsen Cecilia :-).
 
Hej Michael Jeg har afbleget mit hår platin blond og da je
 
Hej Michael Jeg har afbleget mit hår platin blond og da jeg i forvejen havde blond hår med et rødligt skær, er det blevet hvidt! har du en idé til hvordan man kan få afblegningen ud af håret? Hilen Emilie Mai.
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 18 år som er heeelt vild m
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 18 år som er heeelt vild med beyonce's hår og jeg tænkte på om du kunne fortælle mig hvilke produkter og redskaber man bruger til at lave den slags hår. har vedhæftet et billede. Mit hår er ret tykt har krø.
 
hej jeg har aldrig farvet mit hår. har sort hår og er maga
 
hej jeg har aldrig farvet mit hår. har sort hår og er maga træt af det så jeg ville gerne farve mit hår brun. Og min søster har farvet hår men fik tre hvidt. Folk siger at hvis man farver der få man hvidt hår pas det og kan man farve håret.
 
Hej Michael Jeg har langt sort hår men vil rigtig gerne ha
 
Hej Michael Jeg har langt sort hår men vil rigtig gerne have brunt hår, ikke helt lysebrun men heller ikke helt mørkebrun. Mit spørgsmål er så, om jeg skal afblege det først, får at få det brunt ? Og hvis jeg skal have det afbleget, hvord.
 
Hej Michael. Jeg har lige været ved frisøren, og få afblege
 
Hej Michael. Jeg har lige været ved frisøren, og få afbleget mit hår. Før var mit hår en meget lys brun, men den var naturlig. Nu er mit hår MEGET LYST men stadig.. Det er gult? Hvad kan jeg gøre for at få det HVIDT i stedet for gult? For .
 
Hej Michael! Jeg har et spørgsmål om farvning af mørk br
 
Hej Michael! Jeg har et spørgsmål om farvning af mørk brunt/brunt hår, hvilket er min naturlige hårfarve. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få "lysere" toner i mit hår. Altså lysebrunt til lidt blondt hår. Jeg ønsker ikke platin-blond .
 
Hej (: Jeg har et spørgsmål til hårfarvning om jeg har gået
 
Hej (: Jeg har et spørgsmål til hårfarvning om jeg har gået og tænkt lidt over. En af mine veninder siger man sagtens selv kan lave stanniol-striber i håret, men mig bekendt er stanniol fremstillet af aluminium og ifølge hårfarvningspakke.
 
Hej Michael Jeg er 38 år og vil gerne prøve nogtet nyt og h
 
Hej Michael Jeg er 38 år og vil gerne prøve nogtet nyt og har længe sagt at hvis jeg skulle noget andet så ville jeg være frisør. Nu skal det være men kan du anbefale mig at tage etn af de private skoler på et eller 2 år? Hvilken skal jeg.
 
Hej Michael :-) Jeg har beslutte mig for at jeg vil prøve
 
Hej Michael :-) Jeg har beslutte mig for at jeg vil prøve noget helt nyt med mit hår. Jeg har rimelig tyndt hår, men på trods af mit hårs tykkelse er det rigtig stærkt og kan tåle en hel del. Jeg har besluttet at få sat extension i m.
 
hej Micheal jeg er en dreng på 14. og jeg har et problem med
 
hej Micheal jeg er en dreng på 14. og jeg har et problem med mit hår. når jeg prøver og sætte det op sår syndes jeg ikke det er helt okay det er fordi jeg har kort hår i siderne og længere i toppen men. kan du nogle gode tricks til og sætte.
 
hej, jeg har lige et hurtigt spørgsmål. jeg har noget hår
 
hej, jeg har lige et hurtigt spørgsmål. jeg har noget hår som er rimeligt krøllet og med fald i eller hvad det hedder. jeg kunne godt tænke mig at det kunne blive glat og fik fyld, er der nogle bestemte produkter jeg kan bruge til dette .
 
Hej Michael. Jeg skriver til dig for jeg har dume mig:( Je
 
Hej Michael. Jeg skriver til dig for jeg har dume mig:( Jeg var forbi en afrikansk hårsalong og købt mig en ((luster's-pink-conditioning-no-lye-relaxer regular strength)) Pigen fra salong sage at jeg sku ha det i hår ca 40mint,men jeg ha.
 
Hej Michael Har et spørgsmål du sikkert har hørt tusinde ga
 
Hej Michael Har et spørgsmål du sikkert har hørt tusinde gange før men jeg er naturligt blondine og har igennem 2 år haft mørkbrunt hår med et rødligt skær og nu ville jeg gerne have lækkert lysebrunt hår, så mine udgroninger og øjenbryn i.
 
Kære Michael Schneider Jeg vil gerne sige tak fordi du gi
 
Kære Michael Schneider Jeg vil gerne sige tak fordi du gider at besvare vores spørgsmål og håber du vil besvare nogle af mine? jeg er vild forelsket i hårfarven som kan ses på billede 1 og 2, og jeg håbede på at du kunne fortælle mig .
 
Hej Michael, Jeg havde farvet mit hår med kobber blondt f
 
Hej Michael, Jeg havde farvet mit hår med kobber blondt far loreal shangria 7.43 og farvet det derefter med en intens rød fra loreal 6.66. Men har fortrydt da det er blevet lilla/bordeau rød!!!! Hvordan vil jeg får det tilbage til det ly.
 
Heejsa :-)). Jeg sidder og tænker lidt på, der skal ske no
 
Heejsa :-)). Jeg sidder og tænker lidt på, der skal ske noget nyt med mit hår. Jeg har naturlige krøller, som er nemme at ligge ned med et fladejern, så jeg både kan have fladt og krøllet hår. Mine krøller bliver super flotte, når jeg sku.
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 13 år og vil gerne have pa
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 13 år og vil gerne have pagehår, men skal konfirmeres næste år. Så mit har vil jo være kort til den tid og kan hvad kan man så gøre ved det?? Min mor synes at jeg skal vente til næste år efter min konfir.
 
Hej, Jeg har et ønske om at få lavet store, bløde krøller
 
Hej, Jeg har et ønske om at få lavet store, bløde krøller/flad i håret, men er i tvivl om det kan lade sig gøre. Jeg har et meget kraftigt og langt hår (blanding af rødt og asiatisk hår). Det er ikke helt glat, men har en smule fald. .
 
Hej :) Jeg er 30 år og har længe døjet med hårtab og meget
 
Hej :) Jeg er 30 år og har længe døjet med hårtab og meget tyndt hår. Jeg har nu hørt om redken intra force, er det et produkt jeg burde prøve? Kan kosten påvirke hårvækst og hvis ja, hvad skal jeg evt spise mere af for at få tykkere hår.
 
Hej Michael! Jeg er naturligt blond og har farvet mit hår
 
Hej Michael! Jeg er naturligt blond og har farvet mit hår med noget natur-agtigt farve for nogle år siden(2 år) Og nu har jeg brugt goldwell elumen i 1½ år. Farven er KK@all med en lille smule RR@all i. Nu er mit spørgsmål så hvordan jeg.
 
Hej Michael Kan du anbefale en frisør i Hillerød, som er
 
Hej Michael Kan du anbefale en frisør i Hillerød, som er dygtig til at klippe i naturkrøllet hår. Jeg har fra naturens side fint hår med krøller. Krøllerne bliver "trukket" ud nu hvor håret bliver længere og jeg har brug for at o.
 
Hej Michael. Jeg har meget rødt hår (vedlægger et billede
 
Hej Michael. Jeg har meget rødt hår (vedlægger et billede) og jeg har altid drømt om at farve mit hår mørkebrunt. Jeg ville bare gerne høre om jeg selv kan farve det, da jeg har rødt hår og rødt hår skulle være svært at farve. Jeg har of.
 
Hej Michael Jeg er en pige på 17 år der meget gerne vil hav
 
Hej Michael Jeg er en pige på 17 år der meget gerne vil have der skal ske noget nyt ved mit hår. Jeg har for nylig fået klippe page efter at have haft meget langt hår længe. Nu er jeg kommer til det punkt hvor jeg gerne vil prøve noget hel.
 
Hej Michael, Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få permanen
 
Hej Michael, Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få permanente krøller i mit hår. Der er bare det problem at jeg har hennafarvet hår og har haft det i 10 år. Er det et problem i forhold til permanente krøller eller kan man stadig få det lav.
 
Hej michael :) Jeg kunne godt tænke mig ar få knald rødt
 
Hej michael :) Jeg kunne godt tænke mig ar få knald rødt hår, lige nu er det kun halvt rødt. Jeg bruger den der hårkur med farve i fra revlon, som jeg tror er super god hvis man bare først har fået det rigtige farve. Har du en ide til hv.
 
Hej :) Jeg er en pige, som har naturligt mørkebrunt (næsten
 
Hej :) Jeg er en pige, som har naturligt mørkebrunt (næsten sort) hår. Det er utrolig kraftigt, altså tykt. Jeg har i et stykke tid forsøgt at farve det lysebrunt, men det vil bare ikke! Er der slet ikke muligheder for mig at få det i den.
 
Hey Michael =) Jeg vil gerne farve mit hår så det bliver
 
Hey Michael =) Jeg vil gerne farve mit hår så det bliver mere blondt og ser mere friskt ud. jeg har en naturlig askeblond hårfarve Hvordan skal jeg som mand gribe hårfarvningen an? Jeg har overvejet at farve håret 2-4 toner lyse.
 
Hej Jeg vil gerne vide hvordan man får stort hår, hvad kan
 
Hej Jeg vil gerne vide hvordan man får stort hår, hvad kan man gøre/ bruge for at sit hår kan se stort ud? Jeg ved at man kan toupere håret, men hvordan får man så sine touperinger og knuder ud? Sasha.
 
Hej Michael, et spørgsmål om farve. Jeg har leverpostej farv
 
Hej Michael, et spørgsmål om farve. Jeg har leverpostej farvet hår men har de sidste 10 år altid fået det farvet en del toner mørkere hos min frisør. (Intercoiffure frisør) hvor jeg altid bliver klippet hver 2. mdr ( farvet hver 4.) Jeg bru.
 
Hej Michael, Kan du anbefale en frisør i København/Freder
 
Hej Michael, Kan du anbefale en frisør i København/Frederiksberg som er dygtig til at klippe i naturkrøllet hår. Jeg er en kvinde på 34 som fra naturens side har fint hår med krøller og på nuværende tidspunkt igang med at lade det vok.
 
Hej. Jeg er oprindeligt kommunefarvet, men mit hår er farv
 
Hej. Jeg er oprindeligt kommunefarvet, men mit hår er farvet mørkebrunt. Jeg ønsker at få en hårfarve ligesom hende på billedet. Kan det lade sig gøre, ved at ligge en masse lysestriber i? Eller er det ikke muligt når der er farvet mørkt?.
 
Hej! Jeg er en pige på 15 år med meget tyndt, glat "baby-
 
Hej! Jeg er en pige på 15 år med meget tyndt, glat "baby-hår", om nogle vil kalde det. Jeg kunne godt tænke mig at få permanentet mit hår, altså at få 'proptrækkerkrøller'. Mit spørgsmål er om du vil råde mig til ikke at få det lavet.
 
hej michael Jeg er gået fra mørkt hår til honning farve,
 
hej michael Jeg er gået fra mørkt hår til honning farve, og nu er det groet ud med ca. 4-5 cm er træt af at se det mørke brune hår. økonomien ser ikke for godt ud til at tage til frisøren eftersom jeg gav ca. 3000kr(cha cha cha) for res.
 
Hej Michael! Jeg befinder mig i lidt i en krise, som jeg vi
 
Hej Michael! Jeg befinder mig i lidt i en krise, som jeg vil høre om du har nogle erfaringer med. Jeg har i lidt over en måned oplevet, at jeg taber virkelig meget hår og det er blevet virkelig ekstremt her på det sidste! Min børste blive.
 
Hej Micheal Jeg skal snart klippes og ahvde tænkt lidt ov
 
Hej Micheal Jeg skal snart klippes og ahvde tænkt lidt over at få en frisure, hvor jeg er klippet kort hele vejen rundt, og havde mellemlangt hår på toppen, der så lade til siden. Mange går rundt med det for tiden. Ved du hvor der er nog.
 
Hej er en dreng på 16 år og oplever at hver gang jeg går ud
 
Hej er en dreng på 16 år og oplever at hver gang jeg går ud af badet, får jeg "afro" agtigt hår (puster sig op) selvom det er forholdsvis kort. Hvad kan dette skyldes?.
 
Hej Michael! Vil silkedråber være idéelt til krøllet, krus
 
Hej Michael! Vil silkedråber være idéelt til krøllet, kruset (tørt) hår, med fedtet hovedbund? På forhånd tak Vh, Natasja.
 
Hej, Min gamle hårtrimmer/skægtrimmer er desværre afgået
 
Hej, Min gamle hårtrimmer/skægtrimmer er desværre afgået ved døden, og nu skal jeg ud og investere i en ny, så jeg kan klippe mig selv igen. Jeg er på udgik efter en professionel klippemaskine. Her er så spørgsmålet omkring hvilken jeg.
 
Hej Michael. Jeg står i dét problem, at jeg altid har haf
 
Hej Michael. Jeg står i dét problem, at jeg altid har haft langt brunt hår, som jeg nu er rigtig rigtig træt a, fordi jeg syns det er så kedeligt og grimt og se på. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en sort grundfarve med røde striber .
 
Hej! Jeg har krøller, og jeg hader dem! Jeg gøre alt for a
 
Hej! Jeg har krøller, og jeg hader dem! Jeg gøre alt for at få fladt hår, men jeg får at vide at få permanent glat hår skader håret rigtig meget. Jeg glatte også mit hår næsten hver dag, men så når jeg kommer udenfor krøller det igen, og.
 
Dav Michael ! Jeg har det ikke godt med at stille spørgsmål
 
Dav Michael ! Jeg har det ikke godt med at stille spørgsmål som disse "brevkassespørgsmål" da det sikkert koster en masse tid i den anden enden.. Men nu gør jeg det alligevel :) Dreng 16 år halv-Krøllet, tørt, halvlangt hår... der er sik.
 
Dav Michael ! Jeg har det ikke godt med at stille spørgsmål
 
Dav Michael ! Jeg har det ikke godt med at stille spørgsmål som disse "brevkassespørgsmål" da det sikkert koster en masse tid i den anden enden.. Men nu gør jeg det alligevel :) Dreng 16 år halv-Krøllet, tørt, halvlangt hår... der er sik.
 
Hejsa, Jeg ville bare lige høre, hvis du har farvet dit hår
 
Hejsa, Jeg ville bare lige høre, hvis du har farvet dit hår for meget og det så begynder at fælde meget, holder det så op med at fælde eller falder det helt af eller? Fordi jeg har nemlig farvet håret meget her på det sidste, og jeg fælde.
 
Hej Michael, Jeg er en pige på 15 år, og jeg synes je
 
Hej Michael, Jeg er en pige på 15 år, og jeg synes jeg følder helt utrolig meget for tiden:( For lidt over et halvt år siden farvede jeg mit hår helt mørkt(jeg er lyshåret af natur) Men så ville jeg gerne have mit lyse hår tilbage.
 
Heeej igen.. Hvad koster at få afbleget håret hos jer .. Hvi
 
Heeej igen.. Hvad koster at få afbleget håret hos jer .. Hvid håret går lidt under ørerne ?? (og hvis man vil farve det blond) ??? .
 
Hej :-) Jeg har endelig fået langt hår, og vil gerne have e
 
Hej :-) Jeg har endelig fået langt hår, og vil gerne have en frisure der understreger længden af håret. Det er dog længe siden jeg har været hos frisøren, og jeg har aldrig haft en frisør, jeg har været rigtig tilfreds med. Derfor vil .
 
Heeej .. Jeg er en ung kvinde med tørklæde på.. Jeg har før
 
Heeej .. Jeg er en ung kvinde med tørklæde på.. Jeg har før i tiden farvet mit hår mørke brun/rødbrun .. Men nu vil jeg skifte til lys blond .. Halvdelen af farven er nu gået væk, men jeg tænkte på at lave hår afblegning for at få den lyseb.
 
Hej Michael Hvad passer til et hjerteformet ansigt? - Je
 
Hej Michael Hvad passer til et hjerteformet ansigt? - Jeg har selv en kort frisurer, men jeg kunne godt tænke mig at prøve noget helt nyt, helst kort. .
 
Hej Michael. Jeg har i et års tid farvet mit hår sort (c
 
Hej Michael. Jeg har i et års tid farvet mit hår sort (ca. hver måned) med permanent farve hver gang. Nu er det så ved at blive lidt brunt igen, altså der er et brunligt skær i, men det er helt mørkebrunt. Mit spørgsmål er, om jeg k.
 
Hej Michael! jeg kom uheldigvis til at lade mit krøllejern
 
Hej Michael! jeg kom uheldigvis til at lade mit krøllejern ligge tændt, hvorefter jeg smed en kjole oveni det, hvor det så lå natten over, nu er mit spørgsmål så, alt det stof der er brændt fast på glattejernet, er der nogen mulighed for .
 
Hej Micheal Jeg tumler lidt med at få lavet permanente krøl
 
Hej Micheal Jeg tumler lidt med at få lavet permanente krøller, og en lidt vild uglet frisure til, måske endda asymmetrisk. (Jeg så et billede i en bog fra 90erne) Jeg er ikke så nervøs for hvordan det bliver osv, jeg kan jo altid klippe .
 
Hej Michael... Jeg er korthåret lys af natur, men har fået l
 
Hej Michael... Jeg er korthåret lys af natur, men har fået lysnet håret, det har faktisk en rigtig flot farve, men nu med udgroning. Hvad´er forskellen på lysning og afblegning? Jeg har afblegning og bejse 6 og 9% kan jeg bruge det uden det.
 
Hej Michael Schneider. Jeg har en hårfarve jeg vil kalde k
 
Hej Michael Schneider. Jeg har en hårfarve jeg vil kalde kølig/lys brun med et rødligt skær i. Jeg vil meget gerne af med det røde skær eller i det mindste få det skjult mest muligt uden at skulle farve mit hår. Kunne du give mig nogle rå.
 
Hej Michael :) Ved godt det er et lidt svært spørgsmål, men
 
Hej Michael :) Ved godt det er et lidt svært spørgsmål, men prøver alligevel. Jeg har fra naturens hånd meget mørkebrunt hår, men jeg kunne så godt tænke mig at prøve lyst hår, da jeg synes det brune bliver kedeligt i længden. Har man en e.
 
Hej Michael Jeg ville høre om der findes et hårprodukt til
 
Hej Michael Jeg ville høre om der findes et hårprodukt til mænd, som mindsker krøl og gør håret mere glat, uden at det er usundt for håret? Når mit hår når en vis længde krøller spidserne nemlig, hvilket jeg gerne ville undgå, hvis d.
 
Hej Mit navn er Rola, og jeg har stort tykt krøllet hår.
 
Hej Mit navn er Rola, og jeg har stort tykt krøllet hår. Jeg prøver at anvende de rigtige produkter til håret, men synes at mit hår ser slidt og ødelagt ud. Jeg klipper endda hår spidserne hver måned, for mit hår vokser hurtigt. Jeg gik .
 
Hej Michael! Jeg er en pige med rødt hår som jeg selv har
 
Hej Michael! Jeg er en pige med rødt hår som jeg selv har farvet. MEN jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage skridtet videre og få postkasse rødt hår. Så jeg ville hører om den bedste og mest hensigtsmæssige måde at få det ønskede .
 
hej jeg er en dreng på 16 som ikke kan gå uden for døren ude
 
hej jeg er en dreng på 16 som ikke kan gå uden for døren uden at have voks i håret.. jeg er u begyndt med at flade/glatte mit hår inden jeg putter voks i. men jeg ved ikke hvad for en voks jeg skal bruge har prøvet alle IDerne og D:fi og ha.
 
Hejsa, Jeg har krydset, frissy, afro hår og kunne godt tæ
 
Hejsa, Jeg har krydset, frissy, afro hår og kunne godt tænke mig at få det glattet ud. Det skal kunne holdes til alt slags vejre. Tør vejre eller regnvejre og lign. Men jeg ved bare ikke hvor jeg kan få det lavet?? Det er også vigtigt at.
 
Kære Michael jeg kunne rigtig godt tænke mig at få perman
 
Kære Michael jeg kunne rigtig godt tænke mig at få permanentet mit hår men da jeg lige nu ikke er tilfreds med den hårfarve jeg har vil jeg gerne ha det farvet også vil så høre dig, hva vil du anbefale at farve håret først og så få .
 
Hej, hvordan får man krøller som olsen-tvillingerne på bille
 
Hej, hvordan får man krøller som olsen-tvillingerne på billedet? :-) mvh Simone..
 
Hej. Jeg har lidt problemer med at finde ud af hvilke frisu
 
Hej. Jeg har lidt problemer med at finde ud af hvilke frisurer der egentlig klæder mig. Hvilken ansigtsform har jeg? Sætter et billede ind, hvor man kan se det nogenlunde..
 
Hej Michael Jeg er en pige på 14 år, der har en meget høj h
 
Hej Michael Jeg er en pige på 14 år, der har en meget høj hårgrænse. Det går mig utrolig meget på, og jeg tænker hele tiden på det - især når jeg løber eller laver noget fysisk så mit hår ryger væk fra panden. Jeg har også meget høje tin.
 
Kan mænd/fyrer benytte tørshampoo?
 
Kan mænd/fyrer benytte tørshampoo?.
 
Kære Hasse, Jeg er en asiatisk mand, med pandehårslængde
 
Kære Hasse, Jeg er en asiatisk mand, med pandehårslængde under hagen og nakkehåret er lidt længere. Jeg leder efter en frisør, der forstår sig på asiatisk hår og kan lave en sexet frisure, der kan udnytte hårlængden? Mvh Lee.
 
Hej Michael Jeg vil høre om du kan hjælpe ? Jeg er kommune
 
Hej Michael Jeg vil høre om du kan hjælpe ? Jeg er kommunefarvet af natur, har igennem mange år fået det lysnet til en tone 12. Nu er jeg blevet 51 år og har en del grå hår fortil. Kan det lade sig gøre at farve GunBrit-grå i mit hår ist.
 
Hej Michael. Jeg ville spørge dig om du ved hvad det her er
 
Hej Michael. Jeg ville spørge dig om du ved hvad det her er for en farving eller blegning på de vedhæftede filer - på forhånd tak :).
 
Hejsa.. Jeg har kort hår, som er helt sort lige nu.. Jeg kun
 
Hejsa.. Jeg har kort hår, som er helt sort lige nu.. Jeg kunne godt tænke mig, at være rødhåret istedet for.. MEN... Har haft noget rød i , sammen med det sorte, og det holdte ikke ret længe, før farven ligesom blev kobber istedet, og så ke.
 
Hej smukke Michael, Mange tak for oplysninger og råd ved.
 
Hej smukke Michael, Mange tak for oplysninger og råd ved.mit hovedbund som blev øddelagt med afrensning og nu blevet meget bedre. Jeg har ikke penge for de meget dyre produkter som er helt sikker gode da jeg er folkepensionist men jeg t.
 
Hej Michael. For godt en uge siden affarvede jeg mit hår hj
 
Hej Michael. For godt en uge siden affarvede jeg mit hår hjemme, med en ny afarvning fra et engelsk frisørmærke. Det ændrede ikke resultatet af min rødbrunlige hårfarve, så jeg gætter på at det derfor må vre min naturligt hårfarve. Nu vil .
 
Hej Michael Scheider.. Jeg er en ung pige der i weekenden
 
Hej Michael Scheider.. Jeg er en ung pige der i weekenden fylder 25 år. Var ved frisør her i sidste uge og fik lavet mørke stiber i mit lyse hår... Er på nuværende tidspunkt ikke særlig glad for det og overvejer at putte en lys "hje.
 
Hej Michael. Jeg har naturligt gyldenblon/mellemblond hår,
 
Hej Michael. Jeg har naturligt gyldenblon/mellemblond hår, men har i ca. 4 år farvet det mørkebrunt. Det er jeg blevet rigtigt, rigtigt træt af at skulle farve det hver måned. Så nu skal det tilbage igen til det naturlige. Min frisør-lær.
 
hej. jeg er ved at gro langt hår, ( kan tage det ned til mid
 
hej. jeg er ved at gro langt hår, ( kan tage det ned til midten af næsen ca ) og jeg leder efter et produkt som jeg kan bruge til det. jeg ønsker ikke at bruge produkter som gør det fedtet eller klistret på nogen måde, ej heller som stivner.
 
Hej Jeg har tænkt på at blive kort håret, eller til skuld
 
Hej Jeg har tænkt på at blive kort håret, eller til skulderene. Men jeg er i tvivl om det vil passe til mig? Jeg har ret tyndt hår, og måske det vil sidde i nogle tydelige totter, hvis det bliver kort? Jeg er ret meget i tvivl, men træng.
 
Hej Michael, Jeg vil gerne vide hvad mener du når du svar
 
Hej Michael, Jeg vil gerne vide hvad mener du når du svarer på mit mail vedr. ødelagt hovedbund af flere gange afrensning af hårfarve .... at jeg skal give mit hår og hovedbund rigeligt med fugt ? Hvis bundet er blevet meget tørt ville .
 
Hej! Jeg er en 17-årig pige med hennarødt hår. Min naturlig
 
Hej! Jeg er en 17-årig pige med hennarødt hår. Min naturlige hårfarve er meget lys blond. Jeg farvede mit hår med henna for lidt over et år siden, og nu vil jeg gerne have min egen hårfarve tilbage. Er min eneste mulighed virkelig at klipp.
 
Hej Michael. Jeg går og tænker over hvilket hårprodukt d
 
Hej Michael. Jeg går og tænker over hvilket hårprodukt der er bedst at bruge. Der findes jo 100 mærker, Wella, Elvital, Schwartzkopf, Franck Provost osv. osv. Jeg har læst en del på nettet og kommet frem til, at der er mange der synt.
 
hej (-: Jeg har farvet mit hår mørkere for omkring en måne
 
hej (-: Jeg har farvet mit hår mørkere for omkring en måned siden. Jeg syntes at det var en tand for mørkt og jeg har hørt at man kan købe en sprayflaske som kan farve håret lidt lysere. - virker det på farvet hår? - og hvis ikke, er .
 
hej (-: Jeg har farvet mit hår mørkere for omkring en måne
 
hej (-: Jeg har farvet mit hår mørkere for omkring en måned siden. Jeg syntes at det var en tand for mørkt og jeg har hørt at man kan købe en sprayflaske som kan farve håret lidt lysere. - virker det på farvet hår? - og hvis ikke, er .
 
Hej Michael.. Jeg er helt ude af den. De sidste 3 år har je
 
Hej Michael.. Jeg er helt ude af den. De sidste 3 år har jeg brugt verdens bedste hårlak fra Raywell. Den er både økologisk med Aleo Vera, den klistrede ikke, og fik ikke håret til at se "vådt" ud, men kan redde lakken ud igen, hvis man vi.
 
Hej Michael. Jeg har i 2 måneder haft en mørkeviolet far
 
Hej Michael. Jeg har i 2 måneder haft en mørkeviolet farve og mit hår er nu begyndt at vokse ud i meget lysbrun farve. Jeg vil rigtig gerne af med farven igen, men vil helst undgå at afblege. Er det muligt at trække farven ud af håret.
 
hej michael jeg er desværre gået hen og fået en reaktion på
 
hej michael jeg er desværre gået hen og fået en reaktion på hårfarvning..Håber du kan svare, på det du kan. så mine spørgsmål lyder.. 1 spørgsmål: ændres ens hårfarve sig for hver gang man farver hår så man aldrig mere får sin helt naturlig.
 
hej, jeg er en pige på 17 år og jeg har mellemlangt hår, je
 
hej, jeg er en pige på 17 år og jeg har mellemlangt hår, jeg er farvet sort håret og er naturligt lys håret. Jeg vil gerne have en naturlig lys farve igen ved frisøren og har været nede og snakke med en frisør omkring det og hun lød til .
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 18 år. Jeg kunne så godt t
 
Hej Michael. Jeg er en pige på 18 år. Jeg kunne så godt tænke mig at få en ny frisure. Men jeg synes det er ret svært at vælge, fordi jeg er bange for det bliver grimt. Jeg har tyndt, lyst hår, som hurtigt bliver og uglet. desuden.
 
Heej Jeg er en dreng på 16 år, som har ret tyndt hår, jeg v
 
Heej Jeg er en dreng på 16 år, som har ret tyndt hår, jeg ville bare høre om man kunne få extensions sat fast på håret, så det gav fylde tilbage i håret, og at man kunne gå i bad/være på stranden, med det påsatte hår?? Tak på forhånd.
 
Hej Michael, Jeg er ældre kvinde og er gråhårig nu. HAr
 
Hej Michael, Jeg er ældre kvinde og er gråhårig nu. HAr haft af naturen mørkebrunt men har farvet den i mange år. Ville så gerne være kobberrødtnu. VAr hos 3 frisører fra maj 2010 ind til nu og nu endeligt lykkedes det en frisør at f.
 
Heej michael . jeg skal til frisør, men ved ikke hvilken f
 
Heej michael . jeg skal til frisør, men ved ikke hvilken farve der vil klær mig bedst har prøvet lidt af hvert nu. ? hva synes du? .
 
Hej Michael jeg er en pige på 18 år, og jeg er ved at gå
 
Hej Michael jeg er en pige på 18 år, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind fordi jeg føler jeg er ved at miste alt mit hår :( Jeg fælder normalt ikke så meget, men i den sidste måned har jeg virkelig fældet meget! jeg har læst at .
 
Hej Michael. Jeg har haft langt hår i mange år, men ville
 
Hej Michael. Jeg har haft langt hår i mange år, men ville så prøve kort også endnu kortere men nu vil jeg gerne have det langt igen, men jeg har hørt jeg bare skal gå til frisøren hver 3 månede og få klippet mine spidser, også om nogle å.
 
Jeg er indehaver af tykt halvkrøllet og en lile smule kruset
 
Jeg er indehaver af tykt halvkrøllet og en lile smule kruset hår. Jeg fik klippet lidt længere end skulderkort (meget skæv og fejlet) frisure, som jeg virkelig gerne vil have gjort noget ved. Glattejernent fungere fint, men tager også lang .
 
Hej! Jeg har en datter med noget meget specielt hår. Det
 
Hej! Jeg har en datter med noget meget specielt hår. Det minder om lydt afro hår. Det er meget tykt og krudtet. Har du nogen gode forslag til hvad man kan gøre for at "temme" det lidt... Jeg er vild med håret, og syntes det er fedt. Me.
 
Hej er der en måde man kan afrense sit hår på derhjemme, ve
 
Hej er der en måde man kan afrense sit hår på derhjemme, ved at købe produktet fra nettet? Jeg har normalt mørkebrunt hår, men har fået det farvet rødt, og bagefter sort, og prøvet at lysne det op, og bagefter igen sort..Så nu vil jeg b.
 
Hej Michael. Jeg er en ung fyr på 20 år, som har tykt og
 
Hej Michael. Jeg er en ung fyr på 20 år, som har tykt og bølget hår. Det er umuligt at styre og jeg er enormt træt af det. Jeg glatter det med et glattejern i weekenden, hvis jeg skal i byen eller andet festligt, for at kunne lave en .
 
Hej michael. Jeg er en pige på 16år, jeg er i gang med en
 
Hej michael. Jeg er en pige på 16år, jeg er i gang med en oso- obligatorisk selvvalgt opgave i 10 klasse. Jeg laver om frisør uddannelsen og jobs. Jeg vil gerne høre dine svar, på mine spørgsmål,så jeg håber du har lyst til at svare på .
 
Hej Michael, Jeg har længe haft den undercut - ala casper c
 
Hej Michael, Jeg har længe haft den undercut - ala casper c - men har altid haft svært ved at finde en voks der er perfekt. Jeg har brugt d:fi d:struct molding cream og flere andre, men nu bruger jeg American Crew Molding Clay og Foaming C.
 
Hej Michael! For ca. 1 år siden trængte jeg til, at der s
 
Hej Michael! For ca. 1 år siden trængte jeg til, at der skulle ske noget nyt med mit hår. Jeg valgte at farve mit naturlige lyse hår, til en caramel farve. Siden da har jeg farvet mit hår ca. hver anden måned. Nu savner jeg min naturlige.
 
Hej Michael Jeg er farvet lys gylden kobber blond hos en
 
Hej Michael Jeg er farvet lys gylden kobber blond hos en frisør, den skulle have været mere dyb og varm og ikke så orange.Jeg kan egentlig godt lige nuancerne i den men vil gerne dæmpe det kobber agtige skær. Kan jeg give det en mørk blo.
 
hej jeg er lige blevet 15 år. jeg har tyndt hår oppe i toppe
 
hej jeg er lige blevet 15 år. jeg har tyndt hår oppe i toppen lige der hvor man sætter det og lidt længere ned. men har ´slet ikke nogen tændinger der store eller noget men har tyndt hår foran men resten er helt normalt jeg tror det på grun.
 
Hej Michael Jeg farvede mit hår kobberbrun (jeg vil nok h
 
Hej Michael Jeg farvede mit hår kobberbrun (jeg vil nok hellere kalde den rødlig), efter en afblegning. Det ser rigtig godt ud MEN... Jeg har brunt hår (lidt mørk tone, men ikke direkte mørkebrunt) og har nu fået udgroninger - andet kan .
 
Hej Michael. Jeg savner noget forandring i mit hår. har al
 
Hej Michael. Jeg savner noget forandring i mit hår. har altid haft langt lyst hår og ville høre om du har nogle ideer til noget hår der ville klæde mig. jeg vedlægger et par billeder. MVH Cecilie. .
 
Hejsa, jeg har lige fået permenentet mit hår igår. Har du n
 
Hejsa, jeg har lige fået permenentet mit hår igår. Har du nogle gode råd til at jeg kan undgå at det stritter til højre og venstre? Vasker mit hår hver morgen, med noget til krøller, fra frisøren, en almindelig balsam og så en leave in ba.
 
Hej Michael. Dette er et meget intimt spørgsmål. Jeg har
 
Hej Michael. Dette er et meget intimt spørgsmål. Jeg har i rigtig mange år (ca 30 år) lidt af en sygdom der hedder trikotillomani. Jeg har ikke været hos frisør i næsten lige så mange år af frygt for at blive kigget mærkeligt på osv. Var.
 
hej jeg har langt sort hår. jeg har selv farvet det over læ
 
hej jeg har langt sort hår. jeg har selv farvet det over længere tid. men ønsker nu at få min naturlige hårfarve tilbage, har hørt en frisør salon om mulighederne.men de siger at mit hår vil blive orange af afblegningen og at det er umuli.
 
Hey Michael. Jeg har spørgsmål ang. hovedbund. Jeg har l
 
Hey Michael. Jeg har spørgsmål ang. hovedbund. Jeg har lang, tynd og glat hår :(. Når jeg bruger volumeshampoo så får jeg lidt fyldere hår, men det udtørrer hovedbunden. Jeg får skæl af det, og når jeg bruger skælshampoo så bliver mit h.
 
Hej Michael. Jeg har for første gang købt hår gele (Davines
 
Hej Michael. Jeg har for første gang købt hår gele (Davines Defining Artifixture Gel 150 ml) og brugt det et lille stykke nu, men min hovedbund er begyndt at føles lidt irriteret. Så læste jeg og så der er alkohol i banditten "Alcohol Dena.
 
Hej igen. Nu siger du at det er pengene værd at give 160
 
Hej igen. Nu siger du at det er pengene værd at give 1600 for et ordentligt glattehjern, men findes der ikke frisører der evt. kan glatte mit hår ud med et ordentligt produkt altså bortset fra et glattehjern. Jeg har hørt at Wellastrate.
 
Hej Michael jeg er en pige på 15 år, som har nogle spørgs
 
Hej Michael jeg er en pige på 15 år, som har nogle spørgsmål jeg håber du kan svare mig på. Jeg har altid haft noget rigtig flot helt lyst hår, men her de seneste år, er det blevet til en rigtig grim kedelig mørkeblondt farve. Derfor.
 
Hej Michael, Jeg ville høre, om I pt mangler en hårmodel
 
Hej Michael, Jeg ville høre, om I pt mangler en hårmodel i CAPO? Jeg er frisk på forandring :) Jeg har kort, afbleget hår med lidt længde i den ene side. Mvh. Maria.
 
Hej Michael... Der skal ske noget NYT snart:-) Men er i
 
Hej Michael... Der skal ske noget NYT snart:-) Men er i vildrede om hvad jeg skal gøre med mit hår... Jeg er lidt "Erotisk" buttet, og det er mit hoved også, hihi... Jeg har længere hår end til skulderne, blond hår, og meget tykt... Kan.
 
Hej Michael Jeg har i et år fået permanent i mit hår - Ia
 
Hej Michael Jeg har i et år fået permanent i mit hår - Ialt 3 gange. Sidste gang var der ikke nær så mange krøller som der plejede, så vil gerne have det glat igen, i frygt for det slet ikke vil krølle næste gang og ser endnu værre ud..
 
Hej. Jeg vil spørge om hvorfor mit hår er blevet så krøllet
 
Hej. Jeg vil spørge om hvorfor mit hår er blevet så krøllet og kraftigt? jeg har glattet det ud hos frisøren flere gange (5-6 gange) og de første par gange blev det rimelig glat, men her de seneste gange er det ikke blevet så glat. Jeg har.
 
Hej Jesper. Jeg går og leger med tanken om at få klippe
 
Hej Jesper. Jeg går og leger med tanken om at få klippet page og få farvet mit hår brunt. Tror du at det vil klæde mig? Jeg har vedhæftet et par billeder. Mvh, Marlene .
 
Hej Hair.dk, jeg vil gerne vide, hvilken slags hårprodukter
 
Hej Hair.dk, jeg vil gerne vide, hvilken slags hårprodukter man som mand skal bruge, hvis man ønsker en frisure i stil med dem på de vedhæftede billeder? Jeg er vant til at bruge voks, når jeg har kort hår, men det fungerer ikke, når håret.
 
Hej Michael, Jeg er så "heldig" at være udstyret med krøl
 
Hej Michael, Jeg er så "heldig" at være udstyret med krøller fra naturens side. Dette kan ofte give store problemer da man ikke har kontrol over håret på samme måde som med glat hår. Jeg har længe spekuleret på om jeg kunne finde en fris.
 
hej ,, jeg har i et hår farvet mit hår sort , så valgte jeg
 
hej ,, jeg har i et hår farvet mit hår sort , så valgte jeg en dag at smutte til frisør for at få det lysebrunt men endte ud med en lys top og resten var sort , så vil spørge om hvad kan jeg gøre ?? da jeg ikke har de vilde penge.
 
Hej Michael Jeg er en ung på 21 og jeg har længe leget me
 
Hej Michael Jeg er en ung på 21 og jeg har længe leget med tanken om at få lavet en permanent. Jeg er trommeslager i et glam/hair metal band og vil derfor gerne have det helt "rigtige 80'er hår" :) Mit spørgsmål er så, om det er en hold.
 
Hej :) Jeg har langt rødt hår til lidt længere end midt p
 
Hej :) Jeg har langt rødt hår til lidt længere end midt på ryggen. Jeg fik så lige den ide at det kunne være rigtig fedt at få sådan nogen rigtig flotte krøller som AnneLynne Mccord. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det så je.
 
Hej Line. Jeg har naturligt leverpostejs/kastanjebrunt hå
 
Hej Line. Jeg har naturligt leverpostejs/kastanjebrunt hår med en anelse naturligt rødligt skær, men for et par år siden farvede jeg det meget mørkebrunt ved frisøren, og denne farvning må siges at være den største fejltagelse i mit liv..
 
Hej Michael Jeg går og leger med tanken om kort hår med l
 
Hej Michael Jeg går og leger med tanken om kort hår med længde på toppen - á la Rihanna. Jeg har de vildeste naturkrøller og er derfor i tvivl om styling og længde. Jo kortere håret er, jo vildere krøller. Jeg har vedhæftet nogle bi.
 
Hejsa :) jeg har længe drømt om at kunne få helt pinke st
 
Hejsa :) jeg har længe drømt om at kunne få helt pinke striber, men har prøvet flere gange på mit mørkebrune hår, og det hjælper ikke! jeg har set andre mørkhåret piger have pinke striber, så det MÅ også kunne ske for mig! hvis vi tænke.
 
Hej Michael. Jeg vil rigtig gerne farve mit hår postkasse
 
Hej Michael. Jeg vil rigtig gerne farve mit hår postkasse rødt, men det skal ikke være permanent, men skylle farve. Jeg har selv rigtig blondt hår, dog med endnu lysere striber i. Så jeg høre om du kunne anbefale en hårfarve? Kærlig .
 
Hej Michael Jeg er en dreng på 17år og søger et produkt.
 
Hej Michael Jeg er en dreng på 17år og søger et produkt. Synes mit hår ser lovligt fladt ud, så overvejede et produkt som kan holde håret oppe i flere timer/dage. Tænker ikke på voks eller gale, noget som permenent glat. Har været til m.
 
Hej! Jeg overvejede, om ølgær ville virke mod hårtab? Hvad
 
Hej! Jeg overvejede, om ølgær ville virke mod hårtab? Hvad er din erfaring? - Synes jeg er begyndt at få rimeligt tyndt hår, jeg er 16, så det foruroliger mig lidt... Mvh. Miguel.
 
Hej michael (: Jeg er en pige, der har brug for råd. Jeg
 
Hej michael (: Jeg er en pige, der har brug for råd. Jeg har (farvet) det øverste af mit hår rødt lige nu, men kunne tænke mig at få det lyst istedet. Kan det lade sig gøre? er rigtig ret mørk håret, og har altid drømt om at få lyse s.
 
Hej! Mit hår er begyndt at filtre rigtig meget når jeg har
 
Hej! Mit hår er begyndt at filtre rigtig meget når jeg har været i bad og føles rigtig tørt. Mine spidser er også rigtig tøre og knækker let når jeg børster mit h år når det er tørt - hvad skal jeg gøre? Håber på et godt råd!.
 
Hej Michael... Jeg er en 13 årig pige der gerne vil have nog
 
Hej Michael... Jeg er en 13 årig pige der gerne vil have noget sejt hår altså lidt punk, men samtidig også feminint.... Jeg har langt hår og vil helst gerne beholde så meget som muligt.... mit hår er rimeligt svært at sætte fordi de er mege.
 
Hej Michael Schneider.. Jeg håber inderligt du kan hjæ
 
Hej Michael Schneider.. Jeg håber inderligt du kan hjælpe mig med mit ønske.. Jeg er en ung mand på starten af 20'erne .. Jeg beskæftiger mig i min fritid som dj og mit hår type er lidt a la din på det billede.. Det er tykt og.
 
hej michael jeg vil gerne klippes og have farvet mit hår,
 
hej michael jeg vil gerne klippes og have farvet mit hår,da jeg syntes jeg trænger til et nyt look..så mit spørgsmål er hvad ville klæde mig? jeg er 31 år og er ikke bange for at have vilde og anderledes farver/frisurer..min frisure på b.
 
Hej Michael. Jeg er en dreng på 17 som kræver lidt forand
 
Hej Michael. Jeg er en dreng på 17 som kræver lidt forandring i håret :) Jeg har tykt hår, og når det bliver længere er det som en "hjelm" hvis du forstår, det bliver stort i bredden og ikke i længeden. Hvad kunne gøres ved sådan n.
 
Hej Michael:) Jeg har altid været lyshåret og har fået la
 
Hej Michael:) Jeg har altid været lyshåret og har fået lavetstriber i det en del igennem tiden, men nu har jeg besluttet mig for at der skulle ske noget nyt og har bestilt tid til at få farvet det mørkt. Dog vil jeg ikke have det for mør.
 
Hej Michael Jeg vil gerne spørge dig om hvor godt er at f
 
Hej Michael Jeg vil gerne spørge dig om hvor godt er at få lavet permanant glathår? Jeg har meget krøller og derfor har jeg tænkt på om at få permanant glathår idet jeg glatter mget mit håt. Md venlig hilsen Sara.
 
Hej Michael. Jeg har lige fået permanentet mit hår igår. Hvo
 
Hej Michael. Jeg har lige fået permanentet mit hår igår. Hvor hurtigt efter må jeg helfarve det, uden krøllerne bliver ødelagt? Hilsen Sara .
 
hej Michael jeg synes mit hår er kort og vil gerne have de t
 
hej Michael jeg synes mit hår er kort og vil gerne have de t langt men jeg gider ik vente i laaaang tid for det så jeg vil høre om du havde nogle tips??.
 
Hej Michael. Jeg har farvet mine øjenbryn med vippe- og ø
 
Hej Michael. Jeg har farvet mine øjenbryn med vippe- og øjenbrynsfarvning af mærket BeautyLash (købt i bilka) men mine øjenbryn begyndte at svi og klø og nu er de hævede og røde. er jeg allergisk overfor noget i det? og er der noget .
 
Hej Michael. Mit spørgsmål går egentlig vedrørende min mo
 
Hej Michael. Mit spørgsmål går egentlig vedrørende min mor........ Hun fik konstateret brystkræft, for 2 år siden og har været møllen igennem med kemo og stråler, og mistede selvfølgelig håret..... Idag er det vokstet ug og det hele.
 
Halløj. Jeg tænkte på om man kan lave noget med sit hår så
 
Halløj. Jeg tænkte på om man kan lave noget med sit hår så det lægger sig bagud i stedet for frem ned over panden. Jeg tænker i stil som dette her VH Kim (:.
 
hej Michael Mit hårfarve er brundt med lidt rød-gylden f
 
hej Michael Mit hårfarve er brundt med lidt rød-gylden farve, vil gerne afblege det, for kan helt vildt godt tænke mig og være lyst håret. Ville det være en gode ide at jeg afbleger det selv..
 
hej michael. jeg har i mange år haft sort hår, og er norma
 
hej michael. jeg har i mange år haft sort hår, og er normalt brunt håret. har bare lidt etager, men syntes det ser så kedligt ud. det går til skulderene, og det kruser og krøller. jeg trænger til noget helt nyt ;)? håber du har en id.
 
Hej Michael. Nu har jeg endelig fået bestilt tid hos fris
 
Hej Michael. Nu har jeg endelig fået bestilt tid hos frisøren, mit problem er bare, at jeg ikke kan bestemme mig for, hvordan jeg skal klippes. ö Jeg har overvejet at få kortere pandehår igen, men jeg er bange for, at jeg kommer til a.
 
Hej Michael Jeg har et spørgsmål vedr. mit hår. Jeg har l
 
Hej Michael Jeg har et spørgsmål vedr. mit hår. Jeg har langt hår som de sidste par år er blevet lysnet med en smule striber i den øverste del af håret for at opnå et naturligt sommerlook. Jeg er nu blevet studerende og ønsker ikke længe.
 
Hej. Hvad er den bedste voks når man har fint hår, jeg ha
 
Hej. Hvad er den bedste voks når man har fint hår, jeg har meget hår men det er meget fint. Jeg har en Rasmus seebach / casper christensen frisure. Den hvor det ligger tilbage :) Men jeg har forsøgt at finde en voks som kan holde håret.
 
Hey, jeg er en pige der er helt vild med The Beatles, og der
 
Hey, jeg er en pige der er helt vild med The Beatles, og dermed også deres hår i deres tidlige år. Så jeg tænkte lidt på, hvordan jeg kunne få en lignende frisure, men samtidig holde den piget? Jeg har hår til over halvvejs ned af min ryg o.
 
Hej Michael Jeg har brug for et godt råd!Min datter på 10 å
 
Hej Michael Jeg har brug for et godt råd!Min datter på 10 år har skulder langt hår men, det er meget lynt og kommer let til at se fedtet og uret ud.Jeg har forslået at lade det klip kort,men det er hun ik helt med på. Har du evt en idee ti.
 
Sætte hår uden voks
 
Hvordan får man et hår til at sidde uden voks?.
 
Hvordan bliver mit hår langt på kort tid?
 
Hej Michael Håber du hjælpe mit spørgsmål er: Hvordan plejer jeg mit hår eller hvad skal jeg gøre ;at det blive lang på kort tid ? venlig hilsen Sara.
 
Træt af kedeligt hår
 
Hej Michael Jeg er en ung mand på 19, som er ved at være godt træt af mit kedelige krøllede hår. Jeg føler, at hver eneste gang jeg går til frisøren, så ender jeg ud med den samme frisure. kort hår i siderne og med hanekam. Og efter en 3.
 
Alternativer til glattejern?
 
hay begyndte at glatte mit hår med glattehjern hver morgen for omkring et halv års tid siden.. og kan ikke lade være med det nu da jeg hader mine kryller.. har lidt langt hår på toppen af hoved og kort i sidderne og nakken. men når jeg skal.
 
Bølget, wavy-agtigt hår
 
hej michael!! jeg er en 15-årig pige, der har krøllet hår. jeg ville rigtig gerne have noget nærmere bølget wavy-agitg hår, som fx kate hudson (http://, http://www.topnews.in/light/files/kate_hudson_0.jpg ) ! jeg vil helst ikke bruge glatt.
 
Håret falder sammen ved hårvask
 
Jeg har meget fint blond hår med naturkrøl og er 66 år. Håret er hverken farvet eller bleget. Ved hårvask, "falder" håret sammen. På trods af forskellige shampooer og stilingsprodukter er det, det samme. Den "bedste" shampoo jeg har prøv.
 
hej. jeg har haft pandehår i land tid nu, men jeg ved ikke
 
hej. jeg har haft pandehår i land tid nu, men jeg ved ikke rigtig, om jeg vil have ''langpandehår'' igen. hvilken typer pandehår er der?.
 
Gammel hårvoks?
 
hej, har hørt at hårvoks kan blive for gammelt. Min hårvoks har en masse brunlige/ grønlige pletter og lugter ikke som den plejer. Er den lige til at smide ud? Mvh sandra.
 
Kompliceret hårfarvning
 
Hej Michael ..håber du kan hjælpe mig . Min naturlige hårfarve er brun. De sidste mange mange år har jeg farvet mit hår lystgylden blond. Men her på det sidste er min hårfarve udgået og de nye der er lavet bliver altid et par toner m.
 
Tyndere og tyndere hår
 
Hej Michael! Jeg har brug for et råd... Jeg har i de sidste par år fået tyndere og tyndere hår... Jeg er begyndt at tage en masse vitaminer, b-vitamin, silica og andet, og det har hjulpet på tyndheden, men man kan stadig se hovedbu.
 
Pletskaldethed
 
Allerkæreste Michael. ... *dybt suk og et skævt smil - dog med et lille glimt i* Jeg, en kvinde på 42 år har pludselig opdaget en bar plet i min hovedbund på størrelse med en 2-kroner .... føler dog mest det er 5-kr. størrelse, men ve.
 
Ødelagt hår
 
Hej Michael. Jeg vil gerne have nogle råd til mit hår. Jeg har normalt lyst hår, men da jeg for ca. et halvt år siden fik farvet det brunt, hos frisøren, gik det helt i stykker Mit hår plejede at være rigtig tykt, men efter jeg har farvet .
 
Fra sort hår til ?
 
Hej Michael. Jeg har et spørgsmål til dig som jeg ønsker du kunne svare mig på. Jeg har det seneste tid kun farvet mit hår sort og ønsker at komme en hel ny farve på. Jeg elsker de røde farver og valgte så at tag til Matas for at købe hå.
 
hej kan du hjælpe mig.. jeg har favet mit hår sort.. og n
 
hej kan du hjælpe mig.. jeg har favet mit hår sort.. og nu er det tid til og få det favet igen men vil enelig gerne være lyshåret kan det lade sig gøre.. og hvad skal jeg gøre.. .
 
Frisøruddannelse
 
Hej ;) Jeg er en pige på 18 år, som har søgt elevpladser som frisør, men uden gevinst. Så var det jeg faldt over Art Of Style, hvor de tilbyder en frisør uddannelse på 2 år, mod betaling. Hvad synes du som prof frisør, om den vej, frem fo.
 
Fint, glat hår
 
Hej Michael. Jeg er en pige med langt fint glat hår. Jeg har i de sidste 2 år fået skåret mit hår med frisør kniv. Jeg har nu skiftet frisør pga. flytning og denne vil ikke skære i mit hår. Siger at det er meget skadeligt for håret. har .
 
Træt af mit hår
 
Hej Michael Schneider :) Jeg er en pige på 14 år, og jeg er virkelig træt af mit hår.. Jeg har haft den samme frisure siden jeg var lille.. Så jeg tænkte på om du måske havde nogle ideer om hvad der ville klæde mig.. Jeg har vildt tykt h.
 
Hvordan får jeg glat hår?
 
hey jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan jeg får glat hår, findes der hårglatningsprodukter for mænd? jeg har bølget hår. .
 
Træt af langt hår
 
Hej Michael. Jeg skal til frisøren i denne uge - og er simpelthen TRÆT af mit lange kedelige hår. Det er tykt, og går til midt på ryggen. Det er farvet og min naturlige farve er leverpostejs brun. - jeg har fået lavet et MEGET let .
 
Dyre hættestriber
 
Kære Michael. Jeg er en tysk kvinde som bor i Frederiksværk og var til frisør der. Jeg fik lysestriber med hætte. Ikke noget andet. Mit hår er halvlangt. Første gang jeg var der betalte jeg 450 kroner. Men denne gang skulle jeg af med 1.
 
Træt af kommunefarven
 
Hej Michael! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve noget nyt med mit hår, jeg er efterhånden rigtig træt af det. Det er rigtigt leverpostegs farvet, og i det sidste halve år har jeg farvet lyse striber i, så det ser en del lysere ud. .
 
Cornrow braides
 
Hej. Jeg er en pige på 12 som super gerne vil have Cornrow braides. Men jeg har lige et par spørgsmål: 1. Gør det ondt? 2. Kan det på nogen måde skade håret hvis man vælger at få dem ud? 3. Er der andet jeg bør vide? -Emma..
 

find frisører


Email
Password
Husk login
Navn
Email
Hair.dk


Her kan du spørge og få svar om hår og skønhed
Jesper Buch
Jesper Buch
Hår
Ekspert
Spørg
Cate Sørensen
Cate Sørensen
Extensions
Ekspert
Spørg
Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen
Hår
Ekspert
Spørg
Klippestuen Z
Klippestuen Z
Hår
Ekspert
Spørg
Anne-Sophie Villumsen
Anne-Sophie Villumsen
Hår
Ekspert
Spørg
Hasse Kliem
Hasse Kliem
Hår
Ekspert
Spørg
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted
Extensions
Ekspert
Spørg
Line Bomholt
Line Bomholt
Hår
Ekspert
Spørg
Mina Lorenzen
Mina Lorenzen
Negle
Ekspert
Spørg
Hanne Clausen
Hanne Clausen
Paryk
Ekspert
Spørg